avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Situatie deosebita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Situatie deosebita

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. De catva timp prietena mea s-a mutat la mine, bineinteles i-am dat cheia de la apartament. Azi am primit un sms prin care imi spunea ca si-a luat lucrurile si a plecat. Dar din casa a disparut si o suma de bani si lucrurile cumparate de mine pt care am bonuri. Ce pot sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:25, 6 Ianuarie 2011
Da am incercat sa am o discutie dar se pare ca a parasit tara. La plecare mi-a trimis un sms (de pe telefonul personal cu abonament) prin care spunea ca si-a luat lucrurile de la mine din casa. Poate fi folosit ca si proba?
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
cvlad, utilizator
Buna ziua,

Vad ca "situatia"dvs.s-a " complicat".Este clar ca trebuie sa mergeti pe calea legala indicata de domnii avocati,dar...Eu ramin la parerea mea,ca o ultima incercare.Mergeti neaparat la parintii ei,spuneti-le cu lux de amanunte ce anume a facut fica lor,si in mod special ce veti face dvs.( legal) pentru a va recupera bunurile.Este foarte posibil ca dinsii sa-si convinga fica sa faca ceea ce este corect.Insistati mult pe linga parintii ei,pentru a va scuti pe dvs.de cosmarul ce urmeaza: bani cheltuiti,timp pirdut,emotii....
Eu va urez succes :luck:
Puteti folosi orice mijloc probatoriu acceptat de lege,inclusiv cel la care va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - se poate retrage plangerea? alex alex alex alex Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema . Am o plangere prealabila la politie pentru furt.Am vorbit cu persoana care mi-a depus plangerea si ne-am ... (vezi toată discuția)
Dosar camera preliminara - pot invoca ceva dupa noul cod? pauldorin87 pauldorin87 in luna august 2012,mama partii vatamate sesizeaza politia pentru patrundere prin efractie in locuinta fiicei sale.organele de cercetare incep urmarirea ... (vezi toată discuția)
Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)