M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
buna tuturor, sunt noua pe acest site ca si utilizator insa v-am mai urmarit discutiile in timp atunci cand am avut vreo nelamurile. :) insa m-am decis sa ma alatur si eu voua, in urma deciziei de a participa la concursul....ce se lasa asteptat de foarte multi din cate observ...si spre dezamairea multora am inteles ca va fi undeva prin septembrie...insa trebuie sa privim partea buna a lucrurilor...avem mai mult timp la dispozitie :)) si timpul trece oricum destul de repede....
succes la invatat tuturor :)
Buna seara!
Revin si eu in cursa pentru SNG.
La INM am reusit sa (ma) fac (de ras) doar 62 de puncte. Asta e!:">
Am mai trimis si eu cate un mail la sng si mi-au raspuns ca se va respecta pentru moment calendarul estimativ.
Buna Nac,
Ma bucur sa te revad pe aici...chiar ma gandeam pe unde umbli?B-)
E bine k ai participat la INM si chiar te felicit, 62 de puncte nu mi se pare un rezultat descurajant, ai fost ff aproape, dar las' k ai toate sansele la SNG sa faci o figura buna.;)
@palomita, nu cred sa dea atributiile personalului de la departamentul economico-financiar si administrativ si ale inginerului constructor . Am studiat subiectele din anii anteriori si nu s-a dat nimic asemanator. Oricum eu le-am citit pe toate, ca sa le stiu in mare, nu-mi permit sa sar peste ceva:stunned: