M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari pentru nota obtinuta Mac, nu e mica chiar e de incurajat. Bafta pe viitor la urmatorul ex si ma bucur ca ai revenit.
Multumesc mult pentru raspuns, Marione, am vazut si eu subiectele si ai dreptate ar fi alte subi mai importante din care ar putea sa dea.
Mult spor la invatat tuturor.
stie cineva daca existe vreo carte de teste pentru sng... in genul subiectelor care se dau la sng? sau ceva pe net......eu am intrebat prin librarii dar nimic... :(
Buna Marione....
eu invat acum procedura civila....am inceput sa retin si eu cate ceva....Ce sa zic sunt la inceput....BAFTA MULTA SI POATE NE VEDEM LA TOAMNA!
M-ar interesa ceva grile pt verificarea cunostintelor..ai vre-o idee?
Salutare tuturor, salut Marione...dupa cum vezi mai intru si eu sa va tin de urat pe aici. Nu m-am apucat inca de invatat...din nou, dar cred ca este timp. Cred ca de luni imi iau, pentru a nu stiu cata oara in ultimele 12 luni cartile in brate si ma pun pe treaba.
Nac... felicitari pentru rezultat si io zic sa nu renunti la INM, luand in considerare si SNG, of course. Daca renunti un an la examenul INM e greu sa te mai apuci de invatat...o zic din proprie experienta.
Carti de grile pentru SNG nu cred ca sunt pe piata, si inca un lucru, oare se va da grila in septembrie?! Am vazut ca toate Curtiele de apel au apelat la grila pentru examenul direct pe post. Examenul din 2010 la SNG a combinat cele doua metode, oare in 2011 se va da la fel (sincer, subiectele din 2010 au fost mult mai usoare decat in ceilalti ani, unde chiar trebuia litera legii).
Spor la invatat, dragi colegi si chiar daca nu voi scrie mereu pe aici sa stiti ca sunt cu ochii pe voi. Daca am informatii noi va tin la curent si va rog la fel sa faceti si voi.