M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
asa e...adevarul ca nu se gaseste toata materia in cod, cel putin la proc.civ. insa sa speram ca se limiteaza doar la cod, cel putin din cate am inteles de la colegii care au mai dat au fost intrebari numai din cod scurt si la obiect. Si pana la urma e nev sa scriem si numarul articolului sau nu...ca mi s-ar parea absurd... iar raspundul trebuie sa fie identic si la fel, si cand spun identic ma refer la fiecare virulita, cuvint de legatura etc:">, sau e ok daca mai scapi si un alt cuvintel desigur fara sa se schimbe intelesul #-o
@palomita parerea mea e ca intra si sect a IV parca administrara dovezilor de catre avocat ca face parte din administrarea dovezilor...daca are cineva o alta parerea sau stie cineva sigur poate ne informeaza
am mai intrebat si eu in leg cu teste pt verificarea cunostintelor....nimeni nimic? :((
Buna,
V-ati achizitionat noile coduri...cele care contin si modificarile conform ,,micii reforme'', nu?
Nu intra sectiunea referitoare la administrarea dovezilor de catre avocat, este o alta sectiune.
La intrebari trebuie sa raspunzi corect, in niciun caz nu este vorba de virgula, articol sau redarea frazei exact. Eu asa consider.
Spor tuturor!
eu mi-am facut rost de lege si mi-am completat codurile ca sa nu mai cumpar altele:)
@un fluturas: vrei teste grila? eu am o carte de grile de voineag dar nu cred ca are rost sa ma apuc de grile
Multumes de raspuns, Nac.
Despre coduri eu ce sa va spun? mi-am scos legea, articolele care ma intereseaza, am facut semne pe cod in art respectiv,completat sau modificat si citesc din lege, la civil ati vazut si voi e mai putin dar la penal sunt mai multe modificarii. e mai greu cei drept sa stau cu foile dupa mine, dar nici nu stiu cand o sa intre proiectul noului cod in viguare si daca ar intra, altii banii, alta distractie.:">
Apropo, sa fiti atenti, ca ati vazut ca prin legea mica reforma, se schimba si ceva la organizarea judiciara, mai exact legea 304/2004, cateva articole.
Eu nu am mai dat pana acum dar am avut colege care au incercat la Sng, nu trebuie sa raspunzi cuvant cu cuvant din cod, IDEAL AR FI SA POTI SA O FACI , ci sa dai raspunsul corect fara a denatura sensul intrebarii, iar despre precizarea art din cod, parerea mea este nu trebuie emunerate, pt. ca in baremele de corectare ei le precizeaza ca sa ne putem verifica noi apoi.
Cand vor intra in vigoare noile coduri de proceduri?
Sper ca nu anul acesta..........:((
Si nu ma refer la cele modificate prin legea 202/2010, ci la Noul cod de Procedura Civila Legea 134/2010 si Noul cod de Procedura Penala Legea 135/2010.
Va rog cei care stiti din surse sigure sa raspundeti urgent.
VA multumesc.