avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru amante nu exista legi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru amante nu exista legi?

Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre...
av.antoanelageaman a scris:

oata am vazut o rezolvare ingenioasa a unei situatii similare...la divort, sotia a decalrat ca-i lasa lui spre ingrijire copiii , cu drept de vizitare zilnic...rezultatul: a fugit amanta:D

=D> Inteligenta "optiune".

Felicitari Dna.av.Antoanela,pentru postare.

Sotul si amanta doamnei,ar merita o asa sperietura adica"propunerea-verbala"de a avea si ei in grija copiii,doua saptamini pe luna pina la solutionarea divortului.( Asta s-ar putea sa va readuca sotul acasa,nu se stie reactia amantei.)
Doamna av.a asistat la "o rezolvarea ingenioasa ",care trebuie tinuta bine minte.Doamne fereste,niciodata nu stii ce-ti rezerva viata.
Ce rost are transformarea copiilor in minge de ping pong intre cei doi parinti doar pentru a aduce barbatul inapoi acasa, cand nimic nu garanetaza ca la urmatoarea ocazie domnul se va comporta la fel?
Multumes pentru raspunsuri! Ma gandeam asa doar sa o plimb putin prin tribunale deoarece stiu ca nu obtin nimic, poate asa constientizeaza cat rau mi-a facut mie ca sotie si mama, avand un copil de un an si cateva luni si gravida pe deasupra, cum ma duceam terminata la cresa, caram pe scari carucior plus sacosi , nascand singura dusa de vecini la spital, apoi cu 2 copii f mici avand grija de ei noapte si zi... pentru ca domnisoara cu 8 ani mai tanara s-a gandit ea ca poate sa-i ofere liniste deoarece acasa era galagie si eram f obosita...ma gandeam sa fac niste sedinte la psiholog si pe baza unui act eliberat de psiholog sa-i intentez proces...ca am fost afectata de insistentele amantei, deoarece cand el sosea acasa il si suna sa se duca la ea...plus ca il avea la mana cu diferite lucrari si ajunsese sa aiba nevoie de ea...
doamna, vinovat e sotul dvs, in primul rand. nu e om :(
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
Eu opinez ca vinovatia apartine ambelor parti.Ma gandesc la faptul ca intentand o asemenea actiune , si proband prejudiciul suferit , cu acte medicale , proband relatia celor doi, si fiind admisa o astfel de actiune, ar fi o noutate, s-ar crea un precedent.Ideea este ca cererea de chemare in judecata sa fie foarte destept intocmita, in privinta paratei sa nu se foloseasca termenul de ,,amanta" , ci de persoana care, prin comportamentul ei a contribuit si a determinat inrautatirea starii de sanatate a reclamantei ,aducand-o in imposibilitatea de a putea purta de grija in mod corespunzator copiilor , de a-si aduce la indeplinire atributiile de mama , datorita starii precare din punct de vedere emotiv, mental, etc.
Probabil ca este doar un punct de vedere si admiterea unei astfel de cereri poate ramane o utopie, dar sincer, chiar ar merita sa incercati.Mergeti la psiholog si poate, daca insistati, veti aduce ceva nou pe rolul instantelor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)