avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru amante nu exista legi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru amante nu exista legi?

Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre...
Am scris ceva mai mult mai devreme dar mi-a cazut netul pana sa postez.

Se poate incerca pe fapta delictuala dar nu am auzit de un precedent.

Nici la partaj nu se poate veni cu o astfel de cerere in cadrul partajului ci pe cale separata si va trebui timbrata la valoare...
Dvs.mergeti la psiholog ,iar sotul va scoate in instanta drept incapabila.Ce ziceti ?Va treziti cu alte surprize,cum ar fii sa va ia copii pe motivul ca nu va puteti ingriji de ei si sa-i interneze sau sa vii lase in grija unor persoane de speta joasa.Lasati,nu le mai duceti grija,se merita unul pe celalalt.Sotul dvs.este in primul rand vinovat,iar daca ,,parasuta,, continua in curand o sa o lase gravida si apoi cine stie poate revine singur acasa.Oare il mai primiti ?Pana una alta luati cat ma multi bani dupa el ca pensie alimentara,fixati ore de vizita ca sa puteti sa va linistiti.E greu dar decat sa stati cu el in casa si sa stiti ca vine de la alta in asternuturile dvs. curate,mai bine lasati-i in mocirla lor.
@mamasitas: in sfarsit ceva incurajator pentru o mama si o doamna in astfel de necaz.
Numai cine traieste asta poate intelege.
Curaj.
Credeti-ma ca e mai bine sa tai raul de la radacina decat sa ramai ancorat intr-o relatie care oricum scartiie.Azi e o amanta,maine va apare alta.Barbatul care e rau de musca nu are lecuire prea usor.Probabil ca d.na v-a intalni cu timpul pe cineva care sa-i merite afectiunea.Intre timp de ce are dumneaei nevoie este de incredere in propriile forte,de liniste si nicidecum de dispute,care fac rau atat ei cat si copiilor.Sa nu imi spuneti ca si daca se impaca,in momentul in care sotul intarzie,primul gand al doamnei nu este ca ar putea innopta la fosta amanta.Asa ca e mai bine sa te confrunti cu un adevar si sa iei viata real nu sa te agati de amintiri care nu iti incalzesc patul.Copii au nevoie de o mama puternica nu de una care sa fie vesnic suparata ca nu vine sotul acasa.Repet,sa -l dea in judecata,sa fixeze o pensie alimentara,ore de vizita pentru a trai linistita cu copii.Pentru ca oricum copii ii vor fii incredintati mamei,pentru ca sunt mici.Poate sa aiba surpriza ca tatal doreste si el incredintarea unuia dintre copii.Poate sa suporte gandul ca ii sunt separati copii ?Deci ,suntem datori sa-i prezentam situatia reala,asa cum credem noi,sa o sfatuim corect.Din moment ce legal amanta nu poate fii trasa la raspundere,ce sa-i indicam doamnei sa o ia la propriu de cap pe amanta si sa mature strada cu ea,nu ca nu ar merita acest lucru,dar banuiesc ca ar fii injositor pentru dumneaei,care asa cum spuneti este o doamna.Nu ramane decat sa astepte pedeapsa divina,care mai devreme sau mai tarziu oricum va apare-de asta sa fiti sigura,iar pana atunci sa incerce treptat sa-si revina psihic.Sa mearga mai des in parc,la coafor,la petreceri,la cumparaturi,pentru a incerca sa nu se mai gandeasca la sot,care oricum nu o merita din moment ce a recurs la un astfel de comportament.Numai bine!
Buna ziua
Am vazut subiectul si ce pot sa ii spun doamnei este - divortati si vedeti-va de viata si de copii.
Eu am patit la fel in urma cu 2 ani . L-am prins in pat cu amanta in casa noastra eu venind de la gradinita cu copii. Va dati seama ce tablou au avut copii in fata.
Au urmat scandalurile, divortul iar apoi sicanele lui . Sa nu va inchipuiti ca el o sa va lase in pace - sub nici o forma. Am peste 10 plangeri penale intentate de el pe diverse motive - de la faptul ca fac sex cu copii in casa pana la faptul ca nu ii dau copii. In fine am trecut printr-un iad. Ba mai mult cand eram in excursie cu copii a spart casa si mi-a lasat doar hainele si mobila si bunurile noastre le-a dus la amanta acasa . In fine au trecut 2 ani , copii ii ia cand vrea el si cat vrea , nu respecta programul de vizita, si nu am ce sa fac - asa e legea. Intre timp amanta e gravida .
Eu am vegheat asupra copiilor , am vorbit cu psihologi , am fost alaturi de copii care sufera enorm si nu inteleg nimic si mai ales de ce se intampla toate astea. Ce e foarte important sa va luati masuri de precautie si sa le explicati copiilor ca nu e vina lor si ca asa cum e ramane tatal lor. Nu incercati sa distrugeti imaginea tatalui ii va afecta si mai mult .Nici o clipa sa nu il vorbiti de rau sau sa faceti observati rautacioase la adresa lui sau amantei.
Cel mai bine puneti punct relatiei . Va incepe un razboi psihic si fizic . ( in unele cazuri). Cel mai important e sa nu va lasati si sa continuati viata pentru copii . Timpul vindeca ranile.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)