sunt mamica unui baietel de 2 luni si sunt in divort cu sotul meu.el ma ameninta ca o sa-mi ia copilul.cand am inaintat cererea de divort eram de comun acord ca sa divortam,iar acum se pare ca nu mai e asa.acum vine cu tot felul de amenintari.locuim separat de o luna si nici macar nu-l intereseaza soarta acestui copil.care sunt sansele mele ca sa mi se incredinteze copilul si daca mi se incredinteaza pot iesi cu el din tara?astept un raspuns cat mai repede
copilul iti va fi incredintat sigur tie ,eu am aceiasi problema ,m-am interesat si la ambasada mi-au spus ca cu hotarirea de divort definitiva si irevocabila pot sa ies din tara cu copilul bafta si mult curaj
E o mare problema lipsa de venituri... mare-mare problema.
In afara de asta, sansele sunt mari. Dar ar fi indicat sa aveti venituri si nu ajutor de la mama, vecin sau altii.
In favoarea dv. cel mai important lucru e ca acum copilul sta cu dv., asta ii va cam taia sansele tatalui la incredintare.
Buna ziua,
cam aceeasi problema o am si eu, sotul meu sta cu parintii in apartamentul lor,acolo am locuit si eu 2 ani, am un copil de 8 luni, saptamana aceasta am plecat la sora mea( care este casatorita aici,in Romania)nu am mai putut rabda abuzurile fizice si verbale, iesirile violente in urma consumului de alcool,nu stiu cum sa procedez si ce sa fac de acum in colo, vreau sa depun cerere de divort, ce sanse am sa mi se incredinteze copilul? nu am un venit momentan sunt sustinuta de sora si parinti, pana la pronuntarea divortului poate sa-mi ia copilul?