avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor in cazul unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor in cazul unui divort

sunt mamica unui baietel de 2 luni si sunt in divort cu sotul meu.el ma ameninta ca o sa-mi ia copilul.cand am inaintat cererea de divort eram de comun acord ca sa divortam,iar acum se pare ca nu mai e asa.acum vine cu tot felul de amenintari.locuim separat de o luna si nici macar nu-l intereseaza soarta acestui copil.care sunt sansele mele ca sa mi se incredinteze copilul si daca mi se incredinteaza pot iesi cu el din tara?astept un raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:28, 18 Ianuarie 2011
D-na av.Avlil copilul are NUMAI 2 luni si este alaptat la san.cu totii stim cat de important este acest lucru pentru un copil.buneii sunt departe de mine adica in alta tara si la cresa nustiu ce mama si-ar da copilul atat de mic.d-voastra v-ati da copilul de 2 luni la cresa?nu va suparati pe dar ideea d-voastra de a-mi da copilul la cresa este un pic neinteleasa pt mine.intrebarea mea de baza era daca justitia se gandeste la acest aspect si anume ca acest copil are nevoie de mama atat fizic cat si psihic chiar daca ma intretin parintii si au posibilitatea sa faca acest lucru
Doamna, nu se pune problema ce as face eu, se pune problema daca vreti sa riscati sau nu.
Probabil ca intre a-mi pierde copilul, oricat de mic riscul si cresa, as alege cresa. Si numai din vina mea ca nu am analizat cand am ramas insarcinata ce si cum ma descurc.
Se poate hrani copilul exclusiv cu laptele dv. si la cresa.
Oricum, nu e vorba despre ce cred eu, eu v-am spus cerintele legale si dv. alegeti. Ati intrebat despre lege, v-am spus.
Succes!
nimeni nu stie ce se intampla in viitor,daca am sti cu siguranta am alege momentul potrivit cand e bine sa ramanem insarcinate si cand nu.nimeni nu se gandeste ca o sa divorteze dupa ce se v-a naste copilul.
eu va multumesc pt raspunsuri si sa ne auzim de bine
Va multumesc mult pentru raspuns, copilul este cu mine si suntem la sora mea, sotul a fost aici si a vrut sa ia copilul cu forta, de atunci ma tot ameninta cu politia, cu avocati, etc, ma asteptam ca gestul meu sa insemne altceva pentru el dar....mi-e frica sa depun cerere de divort pentru ca sunt din start dezavantajata
nataly, poate va ajuta familia financiar sa va asiste un avocat pe parcursul procesului de divort, e important, mai ales ca nu va intelegeti in privinta incredintarii copilului
sa nu va fie frica sa incepeti dvs procesul de divort, nu lasati sa ia altcineva decizii pt dvs. nu mai stati la mana lui, daca dvs considerati ca aceasta casnicie nu mai poate continua.
ar fi bine sa va gasiti ceva de munca, pe cat o fi salariul. conteaza sa aveti conditii sa va cresteti copilul.
ati facut bine ca i-ati facut plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)
Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Nu este de acord cu cresa kooriz kooriz Buna ziua, sunt divortata din aprilie, si am un copil care in luna urmatore impineste doi ani, si este incredintata mie spre crestere. Cand impineste copilul ... (vezi toată discuția)