Costica33 a scris:
Sa nu ne certam si multumesc celor care incearca sa ma ajute.
Va dau un exemplu din discutia de ieri cu firma de recuperare. Am sa le dau 100.000 de euro intr-un an. Datoria de pe 30 de ani a ajuns la ei, fata de mine la un an! Am intrebat asa: daca va dau 80.000 de euro si sa mai ramina de plata 20.000 in termen de n ani? raspuns: nu se poate, trebuie sa platiti totul intr-un an. Dupa ce lege, dupa ce contract? Pai asa sunt regulile noastre este raspunsul primit de mine.
Oricum nu va avantajeaza imi zice duduia, pentru ca veti plati o rata de 1000 de euro pe luna la 20.000 cit mai aveti sa ne dati inapoi....
Deci, alte reguli, necomunicate clientului si sume importante de bani care nu inteleg si nu cunosc de unde vin dar care sunt aruncate cum ar fi baloanele de sapun din jucaria aia de copii. Ca si cum nu ar fi nimic de capul lor....
#-o
Si nu voiam sa va supar dar sa vedeti ce a mai zis.... I-am spus ca imi voi angaja un avocat si a ris spunind urmatoarele: Avocatii nu fac decit sa va ia banii, se fac ca vor sa va ajute insa daca ASTEA sunt regulile nu au ce sa va faca, dati banii degeaba pe ei.
Interesanta atitudine, dar din pacate sustinuta doar de reguli de ei inchipuite. Fata de dvs nu pot opune decat drepturile si obligatiile din contractul de credit, nu sa va impuna alt mod de plata sau alta suma. N-ar strica sa incepeti cu o reclamatie la ANPC pentru cele de mai sus.
Costica33 a scris:
Of, nu inteleg ce spune doamna avocata Cermak, nu cunosc termenii...
adica pot sa-mi faca orice doresc?
Nu, nu inseamna ca puteti face orice. Inseamna ca fata de dvs nu poate fi pus in executare fara prea mari formalitati decat contractul de credit incheiat cu banca, nu cel de cesiune si nici raportul juridic modificat, intre dvs si societatea recuperatoare. Prin urmare, de asta va si preseaza, ca sa obtina de la dvs executarea benevola, pentru ca altfel trebuie sa se judece cu dvs. Bancile nu au acest inconvenient.