cermak gruianu a scris:
In astfel de situatii, exista si riscuri, majore, deja asumate...din partea debitorului iar rolul avocatului in acasta faza procesuala (sa-i zicem astfel) este...hazardat, oricat de bine este/ar fi pregatit profesional - este aceeasi situatie cu a doctorului care incearca sa salveze un pacient aflat/intrat in "metastaza".
bine punctat doamna. app. sunt in ambele tabere, si eu am credit (da sunt dependent de graficul lui ca masina de benzina desi stiu ce ma asteapta daca nu il platesc)
Costica33 suma pe care a fost ceruta acum nu include dobanda pe urmatori ani... se compune din ce a mai ramas de plata din debitul principal la banca + dobanda ce a fost calculata car ai fost tinut la banca.
Dar atentie, exista un mic obicei de "a pune dobanda in debitul principal" asa din cand in cand... dasta ai tu acum mai mult de plata decat ai luat la capitolul debit principal.
mergi si la avocat, te invata, le face adrese sa ii explice verzi si uncate, le da de lucru si la dep juridic (ca nu iti raspunde duduia aia in scris tie) dar ei tot au dreptul de ati cere bani respectivi intr.un timp scurt.
deci daca ai bani sa pl tot, merita sa incerci cu un avocat pt ca ai sanse sa iti mai scada suma cu cateva mii... daca nu, iti spun eu ca o sa te tine minte drept ala care a cerut aia....etc...etc.. sau care a facut scandal....nu te mai intelegi cu ei.
Daca vrei sa o mai lungesti cativa ani mai dute la vizita, insista la ei, cere sa vb cu un superior eventual (duduia sigur era defapt o pustoaica) fa plati lunare...intreabai de exemplu daca in conditiile in care tu iti dai interesul si platesti nu ar putea si ei sa te ajute si sa nu iti mai calculeze nici un fel de dobanda. Mai da cate o perla, stiti ca am un bunic... are un teren .. poate il vand..
Si sa iti spun de ce nu te poate lamuri duduia.. simplu.. pentru ca nu stie.. tot se calculeaza automat, vin de sus ordinele.. Nu mai sta cu frica in san ca te da afara.. uitate si u pe un site la o banca si o sa vezi cate locuinte au aia la anzare.. nu le cumpara nimeni, nu isi scot bani. sunt multe..multe riscuri si pentru ei si prefera sa te lase pe tine sa pl.
declaratia aia de ai scriso acolo nu e cine estie ce.. un av te scapa repede de ea.