avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Acoperire legala
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Acoperire legala

Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate niciuna, nu conteaza... dar din cauza lipsei de date, desi omul urmeaza cat mai bine sfatul dat, iar userul i-a raspuns cat a putut el in baza datelor avute... ei, din cauza unei lipse de... orice, date etc. se poate intampla ca omul sa o ia in barba.
:tomato:
Cine raspunde?
Ideea am mai postat-o pe aici pe undeva. Ar fi necesar nu numai pentru dependentii de forum, ca mine, dar si pentru proprietarii sai si chiar pentru userii care cauta un sfat.
Am vazut noul regulament forum, mi se pare foarte bun desi... cam calc in strachimi cu semnele de exclamare, de exemplu... si poate nu numai...

Dar nu am stiut atunci cand am mai scris ideea asta sa bifez casuta de raspuns sau, nu stiu ce altceva s-a intamplat, caci am pierdut urma acelei conversatii... In care eram pe langa topic, oricum...
Asa ca m-am gandit ca poate asa am un feedback mai bine definit, mai clar...
Imi place ce mai scrie Nicoleta uneori, ca sfaturile noastre de aici nu tin loc de conversatie juridica asa cum un plasture nu tine loc de operatie... :)) Poate ceva haios, in genul... ;)
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:01, 17 Aprilie 2008
Nimeni nu poate arunca raspunderea propriilor actiuni pe surse pe informatii gasite in tratate, carti, auzite pe un forum, prin piatasau de la un prieten sau o ruda. Intro conversatie cu Andreea Lisievici mi-a spus un adevar la care eu subscriu. El suna cam asa, nu-mi amintesc exact "...cel de la finante probabil va zambi la argumentul venit de controlat ca e bine cum face ca a citit el pe avocatnet"

Responsabilitatea consecintelor si-o asuma integral un prestator de servicu indiferent de ce serviciu efectueaza pentru care are acoperire legala si primeste un pret pentru care elibereaza o factura si eventual o chitanta (daca nu este platit prin cont bancar).

Ca masura de protectie personala totusi am atentionat ( cu mai mult timp in urma ) la precizari in profil asupra gradului de incredere a afirmatiilor mele publice din forum.

Apropo, mie imi plac unele excese ale Lilianei si nu numai ale ei. Fac forumul mai viu, mai real, mai divers, mai " picant". Seriozitea exagerata face viata searbada. Sigur ca trebuie sa protejam sensibilitati exagerate si de aceea consider bine venite regulile impuse. Din acest punct de vedere cred ca este putin jenata de regulament, asa cum sunt si eu uneori ca trebuie sa revin cu reeditari. Dar trebuie sa ne conformam regulilor impuse si sa nu deranjam gazdele, admin, moderatorii, consultantii si utilizatorii si cine stie pe mai cine.

Discutiile au valoare
- aplicativa completa limitata doar pentru utilizatorii cu inteligenta peste medie, introductiva primara pentru cei care se confrunta prima data cu elemente legislative si baga in ceata profunda pe mai putini intelegatori sau in nemultumire manifestata divers ( extinsa de la ceau la ma asteptam la mai mult) daca solutiile prezentate nu concorda cu modul in care cred ei ca problema are o rezolvare.
- incalculabila pentru consultanti, care se confrunta cu o diversitate extrem de mare de situatii pentru care trebuie sa mai citeasca, se mai si perfectioneaza in comunicare si dau cu batul in balta de maI putine ori.
- de sursa de inspiratie pentru legiuitori care observa imperfectiuni , inadvertente si chiar erori legislative care ii conduc spre imbunatatiri legislative mai rapide si mai rationale.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane
Da-mi si mie exemple de excese, nu ma gandeam ca e asa de grav... :surrender: Credeam ca sunt doar mai hotarata, mai acida si gata!

Cine este jenata de regulament? Ca, personal, nu cred ca incalc prea multe reguli... Desi e deranjant ca unii care fac afirmatii discriminatorii nu patesc nimic. Ma rog...
Nu e vorba sa te conformezi unor reguli, eu cred ca e vorba ca, daca le simti, daca sunt in tine, daca se pliaza pe tine ca om, atunci nu vei primi nici ban nici nimic.
Pentru ca asa esti tu. In acord cu Regulamentul.
AVLIL a scris:
Desi e deranjant ca unii care fac afirmatii discriminatorii nu patesc nimic. Ma rog...

Cine, unde?

Uite, am o rugaminte: avand in vedere ca niciunul din moderatori nu vede toate mesajele de pe forum, daca vede cineva mesaje care incalca regulamentul, sa trimita moderatorilor de pe sectiunea respectiva (sau mie) un mp de atentionare.
Despre avocatii din Constanta, unii despre tigani, asta a fost insa mai demult. Nu mai stiu topicul.
Pai tocmai, au fost mai vechi si regulamentul nu retroactiveaza :)

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)