daca dupa ce s-a depus o actiune in constatare sau uzucapiune pentru bunicul meu , iar pana se obtine rezultatul.. bunicul doamne fereste , decedeaza, ce se intampla in acest caz? se anuleaza cazul si trebuie ca mostenitoriii sa depuna alte acte, alte termene... , sau se continua actiunea inceputa de bunicu? Si as mai vrea sa intreb daca Bunicul detine o chitanta facuta la notariat prin 1955 an in care a si fost inscris pe rol la impozit.. , cel cu care a facut chitanta nu mai traieste si nici de mostenitori nu am dat, as vrea sa stiu ce ar fi mai bine intentat, o actiune in constatare sau o uzucapiune? Va multumesc mult
Fara un proces pe rol... mai greu!
Apoi, asta e o activitate care poate fi foarte dificila daca nu cunosti unde si cui sa te adresezi.
Cu un proces pe rol, adrese la: Camera Notarilor, Biroul comunitar dde eviddenta a persoanei, notarul care reiese din adresa de la Camera Notarilor...
Intrebati prin vecinii locului unde domicilia promitentul-vanzator...
Eu zic sa mergeti pe uzucapiune.
Daca decedeaza bunicul intra mostenitorii in locul lui in proces.
Trebuie sa gasiti mostenitorii vanzatorului si sa-i actionati in judecata (daca vanzatorul e decedat) pt ca altfel riscati sa nu obtineti nimic concret.