Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu mi-e clar ce se pune in executare la inch prin care se respinge cererea de liberare provizorie.
La respingerea propuneii de prelungire a arest. prev se spune ca poate fi atacata cu recurs, insa nu si faptul ca acesta suspenda executarea.
Inclin sa cred ca la inch prin care se respinge ceva si pot fi atacate cu recurs nu cred ca putem spune ca ar fi executorii.
sim05 a scris:
Nu mi-e clar ce se pune in executare la inch prin care se respinge cererea de liberare provizorie.
La respingerea propuneii de prelungire a arest. prev se spune ca poate fi atacata cu recurs, insa nu si faptul ca acesta suspenda executarea.
Inclin sa cred ca la inch prin care se respinge ceva si pot fi atacate cu recurs nu cred ca putem spune ca ar fi executorii.
Eu retin (e drept ca doar din cevar grile) ca o hotarare prin care se mentine o masura preventiva ori de siguranta, sau se respinge o cerere, nu este executorie.
Recursul impotriva unei asemenea hotarari poate fi insa suspensiv sau nesuspensiv de executare.