Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Sangreal ...vroiam sa te intreb ceva ....cum se desfasoara practic pronuntarea in sedinta publica ? De ex ...ramane in pronuntare ....si cand se pronunta public ? In alta sedinta ?
isis23 a scris:
Sangreal...ai spus ca ai avut o speta unde a trebuit sa dai incetare , desi se ceruse continuarea procesului penal . Cum suna ?
Vezi ...ca ti-am raspuns cu condamnarea . Tu cat ai dat ?
Cum suna dispozitia din minuta?
In temeiul art. 13 alin. 4 Cpp si art. 11 pct. 2 lit.b Cpp raportat la art. 10 lit. h Cpp dispune incetarea procesului penal fata de inculpatul X (datele de la art. 70 Cpp) pentru infractiunea de viol in forma simpla prevazuta de art. 197 alin. 1 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 2 Cpen ca urmare a retragerii plangerii prealabile de catre parte vatamata Y.
sangreal a scris:
isis23 a scris:
Sangreal...ai spus ca ai avut o speta unde a trebuit sa dai incetare , desi se ceruse continuarea procesului penal . Cum suna ?
Vezi ...ca ti-am raspuns cu condamnarea . Tu cat ai dat ?
Cum suna dispozitia din minuta?
In temeiul art. 13 alin. 4 Cpp si art. 11 pct. 2 lit.b Cpp raportat la art. 10 lit. h Cpp dispune incetarea procesului penal fata de inculpatul X (datele de la art. 70 Cpp) pentru infractiunea de viol in forma simpla prevazuta de art. 197 alin. 1 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 2 Cpen ca urmare a retragerii plangerii prealabile de catre parte vatamata Y.
Aha ...e exact speta cu retragerea plangerii prealabile la viol alin 1. Dar parca spuneai ca inculpatul ceruse continuarea procesului penal ? Sau am inteles gresit? Sau si dupa continuare s-a constatat acelasi caz , adica retragerea plangerii . Pentru ca mai sus ai dat temei art.13 alin 4 ....si nu exista