avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
lucutel a scris:

sangreal a scris:

adrianicet a scris:

Nulitatea absoluta este intotdeauna neconditionata de existenta unei vatamari? Eu asa inteleg din moment ce existenta vatamarii se prezuma..

Doar la mulitatea expresa se prezuma vatamarea si nu mai trebuie dovedita. De fiecare data cand nulitatea nu e prevazuta expres, vatamarea trebuie dovedita. De exemplu, la nelegala constituire si compunere e prevazuta expres la motivele de recurs, art. 304 pct 1, 2 si 9.

ramasesem cu impresia impresia ca nelegala const e nulitate neconditionata. nu ca e nulitate expresa la care se prezuma vatamarea

din cate am inteles eu in procedura civila
nulitatea neconditionata apare pt cazurile expres mentionate de legiuitor
nulitate expresa la acre se prezuma vatamarea
virtuala- tb dovedita vatamarea

sau nu?:">

nulitatea expresa nu se confunda cu cea neconditionata: si nulitatea expresa este conditionata de vatamare doar ca vatamarea se prezuma, spre deosebire de nulitatea virtuala...iar nulitatea neconditionata nu intereseaza daca e vatamare sau nu,,,ca doar de aia se numeste "neconditionata":)

Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
liviu17, utilizator
liviu17 a scris:

cica "spetza":"ce infractiune savarseste paznicul de noapte de la morga care violeaza o persoana de sex feminin declarata decedata si mentinuta in morga ca atare,dar care in timpul actului sexual se trezeste"?

eu zic ca profanare de morminte, ca era declarata decedata, asta stia paznicul

edit
hai sa fiu putin macabra, cred ca la trezirea femeii, paznicul deja moare el
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
ContSters178434, utilizator
liviu17 a scris:

cica "spetza":"ce infractiune savarseste paznicul de noapte de la morga care violeaza o persoana de sex feminin declarata decedata si mentinuta in morga ca atare,dar care in timpul actului sexual se trezeste"?

S-a discutat si aici www.avocatnet.ro/content/for...
Solutie de neurmarire se refera doar la NUP sau si la SUP, IUP si clasare?
revin la idee, invie moarta, moare paznicul, ce infractiune comite moarta inviata?

asta asa ca sa continuam spetze dintr-astea

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)