Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
2. introduce plangere la proc. sup. si el are 20 de zile sa ii raspunda, de la introducerea plangerii--dupa ce ii raspunde prin nu, persoana se mai plange la instanta sau nu?
3. introduce plangere si proc. sup. nu o rezolva in 20 zile, ne intoarcem la termenul initial , adica la expirarea primului termen de 20 zile, chiar daca era o plangere introdusa? adica nu se mai tine seama de " efectul" introducerii plangerii, prin simplul fapt ca procurorul nu s-a deranjat sa-i raspunda?
poate ca am luat-o razna, da` ma gandesc asa: am primit o rezolutie care nu-mi convine, s-a comunicat, si ma gandesc s-o atac, dar o atac in ultima zi, iar procurorul nu o solutioneaza in 20 zile, deci nu am primit o noua comunicare ( care, teoretic) ar trebui sa vina dupa cele 20 zile), si ne intoarcem la termenul initial, mai sunt in termen sa fac plangere la instanta?
aici m-am cam pierdut!
iar in ce priveste postarea ea precedenta, am subliniat o formulare din art278^1, al 3, care acolo zice rezolutie de clasare apropo de intrebarea daca se poate dispune clasarea doar prin ordonanta.