avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Pt Forgotten,cu siguranta iti spun ca niciodata daca omori un animal nu poti fi acuzat de distrugere.Scuza-ma ca te intreb?ai citit vreodata textul de lege privind distrugerea???esti constient ce insemana notiunea "bun" din textul de lege?
Si daca ar fi ca tine explica in baza art.217 cum a fost pisica;distrusa,degradata sau adusa in stare de neintrebuintare?????????????:)):O
eu cred ca mai intai aici e legea aceea cu violenta contra animalelor

da, mitrache spune ceva: rezultatul trebuie sa apara imediat...a doua zi e cam tarziu...

dar judecatorii care au decis arest prev( pare-mi-se)pt presedintele psd-nus'ce judet si el a facut atac cerebral acum in ianuarie a fost la tv -au comis omor?!

mitrache da alt exemplu: da cu piatra puternic in usa sa il sperie pe x stiind ca ii provoaca o frica mare si stiind ca x sufera cu inima.

opinia mea.
rozalinda a scris:

Pt Forgotten,cu siguranta iti spun ca niciodata daca omori un animal nu poti fi acuzat de distrugere.Scuza-ma ca te intreb?ai citit vreodata textul de lege privind distrugerea???esti constient ce insemana notiunea "bun" din textul de lege?
Si daca ar fi ca tine explica in baza art.217 cum a fost pisica;distrusa,degradata sau adusa in stare de neintrebuintare?????????????:)):O

Rozalinda (Ela N), repet, (si e ultima data) ca un animal poate fi obiectul material al infractiunii de distrugere! Nu te cunosc si cu riscul de a-mi atrage antipatia multora, iti spun ca iti urez tot binele din lume, numai judecator sa nu ajungi vreodata! Nu poti accepta ca un animal e asimilat unui bun dar ai fi in stare sa bagi un om in puscarie pt omor deosebit de grav pt ca a omorat o pisica!!
Ela N?Heloo!te simti OK???
Da in logica ta formidabila probabil PISICA E DE PLUS,numai asa poate fi un bun!
Cu privire la urarea ta,prea tarziu...........
T.Claudiu a scris:

Inteleg ca, intr-un final, imi dati dreptate referitor la inexistenta vreunei infractiuni in acest caz.

si eu iti dau dreptate
nu se poate retine viol, deoarece violul are ca obiect material corpul in viata al victimei, deci se retine eroarea
nu se poate retine profanare de morminte, intrucat desi avea intentia sa savarseasca aceasta fapta, victima e in viata, lucru necunoscut de autor; in acest caz se retine "fapta putativa "

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)