Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ela N?Heloo!te simti OK???
Da in logica ta formidabila probabil PISICA E DE PLUS,numai asa poate fi un bun!
Cu privire la urarea ta,prea tarziu...........
Pentru forgotten sunrise ,cateva lamuriri
Cele sustinute de mine se regasesc in acele note de curs si macar o persoana cu experienta juridica presupune ca violente extreme suferite de un membru al familiei, pot provoca decesul caruia le asista neputincios. Nici eu nu te cunosc dar bag seama ca te caracterizeaza avangardismul de vreme ce, asimiliezi animalele obiectelor.:) .Pe tine cine te sustine din acest pdv? Sau ce note de curs?
Cred ca un judecator se caracterizeaza prin echilibru moral deosebit deci, ca decesul sa existe, cu siguranta trebuie sa iau in calcul ca acele violente au fost extreme, exct pentru o persoana caracterizata de echilibru moral.
Si fiindca rezultatul faptei lui X, e moartea unei persoane, in marinimoasa ta parere juridica, judecatorul este deplans de familie iar X este chemat la pomana. Din acest pdv, chiar nu am ce cauta la magistratura, ma pot inrola direct in legiunea straina...
Cat despre antipatie, daca ar veni din partea mea dar nu e cazul, s ar referi doar la siguranta cu care binele meu nu trebuie sa includa magistratura. As fi luat in considerare sfatul, daca te recomanda altceva decat X-(, tocmai pentru ca nu ma cunosti.
Si, doar la o adica, e forum , nu sala de judecata unde se pare ca tu deja dispui pentru omor sanctiuni administrative.
Distrugere?nu cred,pisica nu e obiect.
Daca persoana ar fi stiut ca judecatorul sufera de inima si iubeste nespus pisica,ar putea fi o intentie directa daca a urmarit sa-i provoace vreun atac de cord,asta insemnand ca a urmarit rezultatul mortii.