avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
lucutel a scris:

sim05 a scris:

Multa putere de concentrare tuturor si multa bafta!
Deschid o casa de pariuri virtuala. Care se baga?:D
Patrik, lucutel, rino, executron( pe ei i-am observat eu mai mult, sunt convinsa ca sunt mai multi) au cota mica pt optiunea 'admis".

draga sim, iti multumesc mult pentru acest mesaj
chiar am intrat pe forum inainte de a pleca la bucuresti. acest post mi a adus un zambet pe fata si parca ceva mai multa incredere in mine. mai ales ca(asa cum ar zice englezul) you had me roll with the big fish rino, patrick si executron.
si conteaza atat de mult sa intri la examen odihnit si cu ceva incredere in tine la pachet.

multumesc mult, sangreal!
pentru toata rabdarea si pentru cat de mult ne ai ajutat. chiar m am gandit la tine cand am vazut intrebarea cu obligatia 'a face' si daunele cominatorii.:)

multumesc mult tuturor celor care au intrat pe forum si cu care am dezbatut diverse grile, indiferent daca am avut sau nu parere diferite. m au ajutat deopotriva!

as vrea, totusi, sa ii multumesc in mod special lui patrick, care a raspuns tot timpul prezent pe forum si a ajutat cu o explicatie/un citat/ o parere pe absolut oricine.

la examen
I simply rocked la civil+procesura civila. 4 gresite din 50. daca nu ma razgandeam in ultima clipa scoteam 50 din 50.
I simply sucked la penal. isis, ti am zis ca penalul nu e pct meu forte.dar chiar si asa, cam ciudatele grilele. colac peste pupaza la procedura penala am mai gresit si la transcris 2 grile in ultimele 10 min

iau undeva intre 7.50 si 8

daca nu intru anul acesta, la examenul de anul viitor am sa fiu primul student care intra cu 10. ii mananc penalul lui udroiu. asta cu conditia sa mai intre pe forum si sa mai dea o mana de ajutor noii auditor. patrick, rino, executron....nu ne uitati!

Felicitari lucutel =D>=D>
Te-am simtit eu ca le ai, ca stapanesti cat de cat materia si cu logica si interpretarile stai f bine, asa ca dc ai intre 7,5 si 8 eu te vad intrata, la rationament sigur o sa faci f bine si asta conteaza f mult.
Pentru cei care doresc sa conteste unele raspunsuri, eu cred ca nu e cazul sa va agitati. Or sa fie peste 200 de candidati cu note peste 7 asa ca nu va exista nici un interes din partea comisiei pentru anularea grilelor. Asta e parerea mea personala. Oricum, nu pierdeti nimic dc incercati...
ioana.dark a scris:

Pentru cei care doresc sa conteste unele raspunsuri, eu cred ca nu e cazul sa va agitati. Or sa fie peste 200 de candidati cu note peste 7 asa ca nu va exista nici un interes din partea comisiei pentru anularea grilelor. Asta e parerea mea personala. Oricum, nu pierdeti nimic dc incercati...

Or sa fie peste 300 sute, poate chiar peste 400 cu minim 70 dar asta nu e un motiv de neluare in calcul a contestatiilor.

Edit: apropo de case de pariuri si de cote, as da o cota de 2.00 ca vor lua minim 70 maxim 350 de candidati si cota 1,70 ca vor lua peste 350 :D
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
forgotten_sunrise, utilizator
Infractiunea de act sexual cu un minor:
a) bla bla
b) poate fi delimitata fata de infractiunea de viol asupra unui minor si prin raportare la varsta minorului
c) poate fi comisa si de catre un minor

Corect: b) c)

Care este explicatia pt b)?
Cate ai facut adrian?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)