adrianicet a scris:
rino83 a scris:
Pedepsele complementare se acorda pt infractiuni pedepsite cu minimum 2 ani de inchisoare...ori ala daca beneficiaza de reabiltarea de drept, inseamna ca nu a avut o conadamnare mai mare de 1 an, implicit nu are de executat nici pedepse complementare.
Mersi si felicitari!
Merci si eu, dar nu am pt ce ma bucura, absolut orice e posibil, in sensul ca e posibila situatia in care sa nu fie mai multi de 300 de admisi , asa cum nu e exclusa nici cea in care sa fie chiar peste 500...a fost un examen f ciudat, in care daca nu esti concentrat la maxim si nu stii stapanesti bine materia, erai foarte usor supus greselii, in acest caz granita care despartea rasp corecte de cele gresite fiind insesizabila...si eu am gresit in prostie grile din neatentie, dar am avut norocul sa mai am si momente de luciditate...oricum, capul sus pt cei care s-au situat in jurul a 70 de grile...eu ma incapatanez sa afirm ca nu a fost un examen usor...Acum, ca suntem la rece, voua vi s-au parut mai usoare subiectele decat cele din august trecut, facand abstractie de faptul ca nivelul nostru, celor care am dat si atunci s-a imbunatatit? Deci, facand un exercitiu de imaginatie (pt cine mai are nervii apti pt asa ceva), daca noi eram cei din momentul august 2010 mai aveam aceleasi rezultate ca acum? Ce vreau sa scot eu in relief e faptul ca pentru multi din absolventii de anul acesta cred ca subiectele nu li s-au parut chiar usoare si daca mai adaugam si posibilitatea ca nu toti cei care au mai dat in trecut s-au mai si pregatit constiincios, inclin sa cred ca mai verosimila e prima varianta dintre cele propuse de mine la inceputul mesajului.