forgotten_sunrise a scris:
simona_t a scris:
forgotten_sunrise a scris:
NU se baga nimeni sa conteste intrebarea 97 G3?
Am spus si eu mai devreme putin ca merita contestata. Dar, daca stau sa ma gandesc mai bine, in cazul in care inculpatul nu e prezent la judecata si prezenta lui ar fi obligatorie, instanta nu ar putea dispune nicio masura, cu atat mai mult schimbarea ordinii cercetarii judecatoresti.
din art. 321 nu reiese ca daca inculpatul nu e prezent nu se poate schimba ordinea. eu am facut urmatoarea contestatie:
DISCIPLINA (la care se contesta baremul): DREPT PROCESUAL PENAL
NUMAR GRILA: 3
NUMAR INTREBARE CONTESTATA: 97
MOTIVARE: Potrivit art 321 alin. 3 din Codul de Procedura Penala, conditia care trebuie indeplinita pentru schimbarea ordinii cercetarii judecatoresti este ca aceasta sa fie necesara pentru buna desfasurare a cercetarii judecatoresti si nu ascultarea inculpatului prezent. Ascultarea inculpatului este o etapa obligatorie doar in conditiile prezentei inculpatului insa lipsa inculpatului nu impiedica schimbarea acestei ordini daca aceasta este necesara pentru buna desfasurare a cercetarii judecatoresti..
In considerarea acestei motivari,prezenta cuvantului “numai” in ipoteza intrebarii, exclude varianta “B”.
Foarte frumos! Ai dreptate. =D>