avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Nu se poate dispune suspendarea conditionata in acel caz caci instanta doar inlocuieste pedeapsa, nu poate proceda din nou la individualizare.
rino, subiectele nu au fost usoare

probabil ca acum, pentru ca suntem ceva mai pregatiti dupa experimentul august 2010, ni s-au parut accesibile

daca nu ar fi fost august 2010, astea de-acum ne-ar fi creat probleme

pentru a putea raspunde corect la intrebari a fost nevoie de atentie, mare atentie, de stapanirea cunostintelor juridice, de cunoasterea codurilor, si nu in ultimul rand de o logica buna

plus si incadrarea in timp, mie mi-a luat 1/2 ora procedura civila, iar 1 ora si 1/2 penalul
nu ma asteptam sa-mi ocupe atat de mult timp penalul
Va rog fumos sa-mi raspundeti si mie cei care ati facut contestatii. La ce numere de fax ati trimis? ca in anunt scrie la numerele, nu la unul din numere. Trebuie sa le trimit la toate, desi e ciudat?
tebana a scris:

Cum ati facut contestatiile? Ati scos la imprimanta modelul de pe site, ati scris de mana, ati scris la calculator?

Eu pe calculator. Am tot pus intrebarea asta si eu inainte dar cum nu am primit raspuns, am redactat-o pe calc, respectand rubricile si apoi am semnat-o. NU cred ca scrie niciaieri ca trebuie facuta pe modelul lor. De altfel si scrie "model" E oarecum caraghios sa completezi pe model. Dar pana la urma cred ca nu e important cum sunt trimise. Nici nu sunt sigur ca le citeste cineva. Probabil se uita doar daca ai calitatea (esti candidat) si nr de grila contestata.
Sunt sigura ca daca nu treceam prin 2-3 examene pana acum, era foarte usor sa ne lasam pacaliti de subiecte. Da subiectele de la civil au fost usoare, DAR pentru cineva care s-a pregatit bine e posibil sa fi constituit si asta o problema...Atunci cand raspunsul ti se pare evident, incepi sa complici lucrurile si atunci sigur gresesti. Cred ca daca era primul examen INM nu luam sigur nici 65 de puncte, as fi gresit enorm la penal si procedura. Sa stiti ca si in vara, cele mai numeroase greseli s-au facut tot la penal+pr. pen, asa ca eu sunt optimista. Si am intuit corect de fiecare data dificultatea subiectelor si numarul de admisi. In vara am pus pariu ca subiectele vor fii f. grele si nu intra mai mult de 100 si asa a fost, in iarna am zis ca vor fi subiecte mult mai usoare pt ca se facusera de bacanie si toata presa urla ca e cea mai slaba generatie de absolventi de drept. Asa ca au trecut de prima proba 350, vezi doamne sa le dea peste nas alora care au zis vai ce prosti suntem.... Iar acum au facut niste grile ciudatele, care iti dau impresia ca sunt f simple, ca stii rezultatul corect cu ochii inchisi, si n-a fost chiar asa...

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)