despre ce locuri vorbesti, ioana? unde scrie de acele locuri de consilieri/experti pt inm?
Eu cred ca in proportie de 95% nu va fii admisa nici o contestatie. Si-au facut nr de clienti!:D Iar in privinta clasamentelor, intradevar nu este ceva foarte sigur, mai ales pentru ca multi nu declara cu sinceritate punctajul obtinut. Dar dc stam sa ne gandim ca in iarna se vehiculau zvonuri cum ca ar fii si 500 de candidati care au trecut de prima proba, e clar ca erau la bluff! Oricum, din ce s-a scris si s-a declarat, eu cred ca nu or sa fie mai multi admisi la probele urmatoare fata de iarna. Inca o data, subiectele au fost mai dificile. Cred ca cei care au facut 90 su peste 85 se pot deja considera admisi. In privinta celorlalti, inca se mai poate face ceva de pe la 72-73 in sus. Restul ar tb sa contiue lupta, dc nu din orgoliu, macar pt experienta. A si sa nu uitam de cele 6 locuri de consilieri/experti in INM si CSM. Dc ar fi sa aleg, eu as vrea sa nu intru la INM dar sa prind un astfel de post (din motive personale).