avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
allyssa a scris:

despre ce locuri vorbesti, ioana? unde scrie de acele locuri de consilieri/experti pt inm?

Pe site-ul INM, in anuntul privind organizarea concursului de anul asta, sunt mentionate si 4 posturi de consilier juridic, personal asimilat magistratilor, respectiv 2 posturi de expert. Aceste locuri pot fii ocupate de cei care au trecut de prima proba dar nu s-au incadrat pe cele 200 de locuri de auditori scoase la concurs.
Parerea mea ca vor fi 250 de intrati acum... Max 300... Si ca toti vor avea sanse in functie de rationament!

Nu se poate compara examenul de azi cu august, a fost total alt stil. August a fost sa memorezi calumea fiecare virgulita, acum a fost sa fii extrem de stapan pe materie la mod global si sa fii stapan pe tine!

Usor nu a fost oricum!

Un coleg de la master a luat 92 si mi-a confirmat parerea.
ioana.dark a scris:

Eu cred ca in proportie de 95% nu va fii admisa nici o contestatie. Si-au facut nr de clienti!:D Iar in privinta clasamentelor, intradevar nu este ceva foarte sigur, mai ales pentru ca multi nu declara cu sinceritate punctajul obtinut. Dar dc stam sa ne gandim ca in iarna se vehiculau zvonuri cum ca ar fii si 500 de candidati care au trecut de prima proba, e clar ca erau la bluff! Oricum, din ce s-a scris si s-a declarat, eu cred ca nu or sa fie mai multi admisi la probele urmatoare fata de iarna. Inca o data, subiectele au fost mai dificile. Cred ca cei care au facut 90 su peste 85 se pot deja considera admisi. In privinta celorlalti, inca se mai poate face ceva de pe la 72-73 in sus. Restul ar tb sa contiue lupta, dc nu din orgoliu, macar pt experienta. A si sa nu uitam de cele 6 locuri de consilieri/experti in INM si CSM. Dc ar fi sa aleg, eu as vrea sa nu intru la INM dar sa prind un astfel de post (din motive personale).

cu peste 80 nu o sa fie mai multi de 60 - 70
davegahan cate ai facut?
Am uitat sa te trec pe lista celor carora le-am oferit credit, dar sunt convinsa ca ai facut peste 70 dc nu te-ai dus numai la verificare pt toamna.:)
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
sim05, utilizator
Salut initiativa ta. eu stiu asa: 1-86, 1-84,1-83, 1-82, 2-80, 1-79, 3-78(eu sunt unul dintre ei), 1-77, 1-75, 1-74 si multi picati.
dificultatea grilelor:
1. mai greu decat in iarna
2. civ, proc civ, proc pen/mai grele decat in iarna. pen mai usor decat in iarna.
3. eu cred ca rezultate bune au avut cei care au fost si in iarna si au invata pana in august
4. testul iti lasa impresia ca a fost usor, dar a fost undeva la nivelul celui din 2009.
5. repet, eventualele note mari si numar mare de admisi va fi dat de faptul ca majoritatea din vara si pana acum am trecut prin 3 probe care ne au rodat.
6. estimez maxim 350, nu cred ca vor fi mai multi.
Doamne ajuta ca toti cei care au invatat serios sa intre!
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters220339, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)