avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Am 71 si patru grile la care nu stiu ce raspunsuri am dat.O fi bine?
Q88 a scris:

Felicitari tuturor celor ce au luat. Eu am terminat facultatea in vara si am picat cu 58 de puncte. De saptamana viitoare vreau sa ma apuc de invat in speranta ca va fi o sesiune de iarna, daca nu la vara. Astept sa deschideti topic-ul ptr cei care dau in urmatoarea sesiune pentru a ma putea alatura voua in cadrul discutiilor.

Asta cu apucatul de invatat ar fi o initiativa buna. Problema e ca deocamdata nu cred ca ai dupa ce sa inveti pt ca se vor schimba codurile pana la urmatorul examen si implicit trebuie procurate alte tratate atunci cand vor aparea. :( Asa stand lucrurile, nu prea vad ce dezbateri s-ar putea face acum pe un eventual nou topic Examen INM august 2012... Cat despre organizarea unui nou examen in ianuarie 2012 cred ca asa ceva e exclus. in ianuarie 2011 s-a organizat in mod exceptional pt ca nu s-au ocupat locurile in august 2010 insa acum nu se mai pune pb sa nu se ocupe.
Am fost putin iesit azi si abia acum am reusit sa citesc tot ce ati postat peste zi.
Cred ca aveti dreptate. Cu cat citesc mai mult grilele imi dau seama ca a fost un examen putin altfel ca si pana acum.

Eu cel putin am gresit niste grile banale, referitoare la niste probleme la care nici nu m-as fi putut gandi ca voi gresi.
In schimb le-am rezolvat pe acelea care aveau un stil pe care nu-l mai vazusem prin carti. Pur si simplu acea varianta aleasa parea ca se "potriveste" la acea grila.

Deci, daca eram putin doar mai atent puteam sa fac spre 90.

Sunt de acord cu ce spunea Executron, ca s-ar putea sa fie destul de multi peste 8. Oricum pana miercuri cred ca putem face doar supozitii fara nici o baza reala, pt ca cei care sunt pe forum nu sunt nici pe departe un esantion reprezentativ al celor care au fost ieri in sala de examen.

Parerea mea.
asa este ..........patrick....eu ma cert cu sotia si tot ii zic............e greu de zis ce si cum va fi....pana nu vezi listele nu poti sa zici nimic.....ramane de vazut.....dar din ce vad eu aici majoritatea au luat note bune ....vorbesc despre cei de pe forum....oricum cei de aici de pe forum au invatat...........bun..cam cati crezi ca or sa fie peste 70?dar peste 80?
Nu pot sa dau nici un pronostic din pacate.
Pot sa spun doar ca am facut 82 (dupa calculele mele), nu mi s-au parut foarte grele si foarte de "neinteles" grilele, iar pe de alta parte am gresit cateva chiar simple.

Deci sunt sanse mari ca sa faca multi peste 80. Asta nu e in avanajul meu, dar nu pot decat sa constat toate astea.

Asa ca mai bine imi caut altceva de facut pana miercuri. :)
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
Patrick_, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)