maxmara a scris:
Felicitari, Patrick, pentru rezultatul obtinut!
Ma bucur mult si pentru Rino si Executron!
Pentru doritorii de statistici: in iarna s-a picat cu 82 puncte si s-a intrat cu minim 77, ceea ce arata ca si proba urmatoare este importanta.Interviul mai putin, are o pondere destul de mica in nota finala.
Aveti cateva zile de relaxare pana la publicarea listelor, profitati de ele!
Multumesc. :)
In aceste "statistici", poate ar fi bine sa luati in calcul si nr de locuri din iarna precum si concurenta pe un loc.
Adica, raportat la cele 100 de locuri scoase la concurs, cei care au avut 82 de puncte au fost in prima jumatate a locurilor scoase la concurs (intre primii 50) - ceea ce poate insemna ca celelalte probe pot sa produca schimbari pt cei care sunt mai jos de jumatatea celor 200 de locuri si nu neaparat de punctajul obtinut (82 in situatia din iarna)
Cei care au avut 77 au fost sub pozitia 127, deci cu aprox 20 - 30% peste numarul de locuri - si in acest caz nu cred ca e importanta punctajul de 77 ci pozitia obtinuta sub cele 200 de locuri (mai mult sau mai apropiata de limita celor 200)
La toate astea cred ca intra in calcul si concurenta pe un loc, care e a fost diferita fata de examenul din iarna
Raman la parerea mea. Se pot face tot felul de calcule statistice, dar nu exista date suficiente (matematic vorbind) pt a ajunge la o concluzie cat de cat pertinenta. De aceea cred ca cel mai bine e sa asteptam ziua de miercuri si sa ne cautam ceva relaxant de facut. :)