simi_stanciu a scris:
Laura2626 a scris:
In alta ordine de idei, intrebare: la executarea indirecta a obligatiilor, la evaluarea legala, apar discutii despre nivelul dobanzii legale, dobanda stabilita de BNR, cand si cum si unde se publica, etc. Voi invatati si aceasta parte? Poate parea stupida intrebarea mea, dar am ocolit aceasta parte si la contractul de vanzare-cumparare si am dubii daca sa-mi bat sau nu capul si cu ea.
Multumesc si o :coffee: sau un energizant!
Spor!
Si mie imi dau batai de cap capitolele astea mai..."tehnice", cu discutii despre dobanzi legale, banci, C.E.C. si altele asemenea. Mereu am avut tendinta de a le ocoli sau, in cel mai bun caz, de a le citi pe "diagonala", cum se spune. Pentru simplul motiv ca nu retin mai nimic din ele #-o.Daca o sa am timp, am sa revin asupra lor putin la recapitulare; daca nu, asta e...:sorry:
Multumesc simi si Maye pentru raspunsuri. Stiu ca in viata de zi cu zi ne-ar interesa si dobanzile (mai ales la credite:() si alte modalitati de percepere a lor, dar sincera sa fiu nu prea as vrea sa-mi agasez creierul si aceste procente, cred ca sunt destule lucruri importante de retinut. Oricum cred ca voi citi pe diagonala si eu si ce ramane, ramane:D
@catalinpituc: pe forum la sectiunea Admitere INM ianuarie 2011 si pentru cei din august fireste, la ultima pagina, apare raspunsul de pe blogul domnului Danilet, in care spune ca modificarea legii a trecut deja de Senat si urmeaza sa fie aprobata de Camera Deputatilor, in vara urmand sa se sustina concursul. Daca intri pe blog de pe link cauta la punctul 46 am impresia.
O cana mare de :coffee:, oranjada, limodana, suc, ce vreti voi si mult SPOR!