Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna tuturor...
. La grila cu martorii , cea cu verii de gradul IV, a mai fost dezbatuta pe forum, la topicul admitere inm ianuarie 2011, pag.820
www.avocatnet.ro/content/for...
deci cererea de interventie a fost discutata in prima instanta si admisa in principiu. a fost introdus intervenientul in cauza. de ce admite iar cererea de interventie in apel?
1. Prin a "reitera" o exceptie in calea de atac eu inteleg sa ataci din nou la instanta superioara, solutia data in ceea ce priveste acea exceptie de catre instanta inferioara. Cred ca e ceva normal.
Daca o anumita exceptie este respinsa printr-o incheiere de catre prima instanta de exemplu, acea incheiere poate sa fie atacata la instanta superioara odata cu fondul sau chiar si separat in unele cazuri.
2. In ceea ce priveste interventia accesorie, cred odata dobadita calitatea de intervenient accesoriu, aceasta calitate se pastreaza de catre intervenientul respectiv pe toata durata procesului, fara sa fie nevoie sa mai fie discutata in caile de atac.
E parerea mea la ceea ce ai postat mai sus, dar sincer sa fiu nu mai retin exact speta respectiva. Mi s-a parut destul de "incalcita". :(