Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
sigur ca o sa aveti ... undeva in jurul datei de 10 iunie e considerata adoptata tacit ... iar concursul ca sa se desfasoare la sfarsitul lui august se poate anunta pana la finalul lunii iunie ... deci bucurati-va ca aveti mai mult timp ... patrick cum mere uzina ca nu mai apucam sa vorbim :D
Imi pare rau ca te contrazic Carmen Miron. Adoptarea tacita se aplica primei camere sesizate care a fost Camera Deputatilor, care asa a si aprobat proiectul de lege, "tacit". Senatul este camera decizionala, nu se aplica adoptarea tacita,
Daca verifici pe ordonea de zi de Senatului, sunt proiecte de modificare a Legii 303/2004, de exemplu, cu privire la promovarea la ICCJ, cu privire la cvorumul pentru CSM, care sunt inscrise si reinscrise pe ordinea de zi din decembrie 2010 pana in prezent si care nu au primit "adoptarea tacita", pentru ca nu se poate.
Bine zicea Carmen 0602, invatam pentru a face un lucru in viata, nu asa de forma. Si in plus, sa nu uitam, ca daca acest "urias" articol unic din legea 267 nu se adopta pana pe 10 iunie, am invatat de pomana, cu iminenta noilor Coduri, a caror aplicare anuleaza tot chinul pe actuala lgislatie. Sper din tot sufletul sa ma insel.
@Catalinpituc - nu cred ca a invata dreptul pentru ca iti place reprezinta o pierdere de timp, daca inveti doar motivat de examen sau admiterea la INM cred ca vei avea o dezamagire extrema in cazul in care examenul nu se va tine sau nu vei reusi sa te numeri printre cei admisi. Viata trebuie privita cu optimism, nu pierzi un examen castigi experienta pentru urmatorul pas indiferent de momentul in care se va produce.