m13d a scris:
@Catalinpituc - nu cred ca a invata dreptul pentru ca iti place reprezinta o pierdere de timp, daca inveti doar motivat de examen sau admiterea la INM cred ca vei avea o dezamagire extrema in cazul in care examenul nu se va tine sau nu vei reusi sa te numeri printre cei admisi. Viata trebuie privita cu optimism, nu pierzi un examen castigi experienta pentru urmatorul pas indiferent de momentul in care se va produce.
Poate ar trebui sa tac, dar mi-e greu sa cred ca stam ore intregi p scaun invatand, unii de 1 an de zile si doar din pasiune. Poate din pasiune am urmat facultatea asta dar deja nu mai suntem copii, trebuie sa avem un tel pentru care invatam, ca se adauga si pasiunea,,asta e foarte bine,,,dar sa nu imi spui tu mie ca nu inveti si nu te chinui pentru admiterea asta si pentru ca vrei sa fii printre cei admisi pentru ca atunci,,scuza-ma, dar nu te cred! Toti cei care invata pt acest exam isi doresc si fac tot posibilul sa intre, altfel nu vad rostul orelor de studiu...ca nu vom intra, ca vom fi dezamagiti,,,asta vom vedea atunci! Chiar pentru ca privim viata cu optimism credem ca putem si ingrosam cartile rasfoindu-le...eu asa zic...cel putin asta este in cazul meu:)