Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
asa ca, daca mai e nevoie de alte cuvinte, legea nefiind astazi adoptata, ramane reglementarea actuala care permite organizarea examenului anual, cum examenul deja a fost desfasurat in decursul anului 2011, asteptam sa treaca 2011
parerea mea
stiu ca sunteti suparati ca nici macar nu avem posibilitatea de a participa la examen, dupa atata pregatire, dupa nopti de nesomn, dupa pretestare la logica, poate dupa ce deja ati obtinut adeverinta de la psiholog
eu una am facut toate astea
credeti ca intereseaza pe cineva ca eu, de exemplu, am facut toate astea?
credeti ca intereseaza pe domnii politicieni
eu chiar nu pot sa inteleg care a fost interesul celor care au votat impotriva? cu ce anume ii deranja ca eu vreau sa sustin un examen?
atata timp cat exista adresa de inaintare din partea guvernului?
sau sunt eu prea mica pentru niste lucruri asa de mari? si nu le pot eu intelege?
edit as vrea din tot sufletul sa fi citit eu gresit, sa nu fi vazut eu bine despre ce e vorba si sa avem examen in august
momentan nu se poate legal sa mai fie admitere fiindca a fost sesiune de "restante" in ianuarie 2011. Admiterea se org doar 1 data pe an. Foarte interesant. Un absolvent de drept din 2011 care a invatat 4 ani dupa vechile coduri va trebui sa invete noile coduri pentru viitoarea admitere, adica sa mai faca facultatea inca o data de unul singur :)