avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Buna dimineata

In data de 24.05.2011 Consiliul stiintific al INM a aprobat data, locul, modul de desfăsurare, calendarul de desfăsurare, taxa de înscriere,
tematica si bibliografia concursului, precum si cererea de înscriere tipizată pentru concursul de admitere la INM, sesiunea august-septembrie 2011.

[ link extern ]

la punctul 10 din hotarare.
Oare cei de la INM au aprobat toate acestea fara a sti sigur daca legea le permite sa organizeze concursul
intr-adevar, chiar ma pregateam sa scriu ca astazi e plen la CSM si posibil sa se exprime un punct de vedere

da catalin, am remarcat nepublicarea voturilor in plen (desi este publicat comunicatul de presa)
Orice s-ar intampla capul sus. Nu avem nimic de pierdut. Si daca vom invata dupa noile coduri chiar asa mari schimbari nu sunt.
In sfarsit ce-o fi, o fi.
Nu ne dam batuti mergem inainte.

Vad ca totusi tematica, bibliografia locul ex, pt. sesiunea august-septembrie 2011 au fost stabilite.
Cred ca totusi nu intelegem noi ceva.
Si inca ceva:
– înlocuirea mediei minime 7 prevăzute pentru etapa eliminatorie a testului grilă de verificare a
cunostinÑelor juridice, cu admiterea, în ordinea descrescătoare a mediilor, a unui număr de candidaÑi
reprezentând fie dublul numărului de locuri scoase la concurs, dacă numărul de locuri este mai mare
de 100, fie triplul numărului de locuri scoase la concurs, dacă numărul de locuri este de maxim 100,
media minimă pentru promovarea acestei probe urmând a fi 5;
– stabilirea componenÑei nominale a comisiilor de interviu prin tragere la sorÑi, în ziua
desfăsurării probei, în vederea evitării subiectivismului generat de existenÑa mai multor comisii de
interviu.

Iata si raspunsul dnu-lui Danilet
120.Buna seara domnule Danilet. In urma cu cateva ore am fost anuntat ca pe site-ul Senatului s a afisat faptul ca proiectul de modificare a legii care reglementa Admiterea la INM nu a fost adoptat. In aceste conditii ramane valabila vechea forma a legii care nu permite organizarea mai multor concursuri de admitere in acelasi an. De aici rezulta din cate inteleg eu ca in august nu se va mai organiza admiterea la inm. Cu speranta ca am interpretat gresit informatiile va intreb daca exista vreo formula prin care admiterea la inm din august se va sustine totusi?

Comentariu prin Bogdan Marian — 14/06/2011 @ 10:15 PM | Răspunde

Eu cred ca daca se spune ca trebuie sa merg la medic anual, asta nu inseamna ca trebuie sa merg doar o data pe an, ci in fiecare an :). Urmariti seditna de miercurea asta a Plenului.

Comentariu prin Cristi — 14/06/2011 @ 11:10 PM | Răspunde
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
Vasile Mihaela, Consilier juridic
Sunt de acord cu m13d.
Am mai spus pe forum, dar trebuie sa reafirm ca dupa parerea mea "noi" nu avem nici o competenta a ne da cu parerea referitor la regulile jocului. Daca vrem sa intram in joc, va trebui sa jucam dupa regulile facute de "ei". Daca nu, nu e obligatoriu.

Atata timp cat regulile sunt aceleasi pentru toti, eu consider ca sansele sunt egale, deci nu ne putem plange. Problema ar fi daca s-ar aplica reguli diferite pentru unii (banuiesc ca stiti la ce ma refer).

In fond tematica de concurs se anunta inainte cu 60 de zile. Doar atunci se stie sigur ce trebuie invatat.

Iar invatatul dupa vechile coduri nu cred sa faca cuiva rau. In fond orice invatare este un exercitiu binevenit pentru fiecare. :)
Eu sper sa se rezolve situatia asta pentru munca fiecaruia dintre noi...Dupa cum spune si Patrick noi jucam dupa cum ne canta ei si nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam....:foottap:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)