Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
– înlocuirea mediei minime 7 prevăzute pentru etapa eliminatorie a testului grilă de verificare a
cunostinÑelor juridice, cu admiterea, în ordinea descrescătoare a mediilor, a unui număr de candidaÑi
reprezentând fie dublul numărului de locuri scoase la concurs, dacă numărul de locuri este mai mare
de 100, fie triplul numărului de locuri scoase la concurs, dacă numărul de locuri este de maxim 100,
media minimă pentru promovarea acestei probe urmând a fi 5;
– stabilirea componenÑei nominale a comisiilor de interviu prin tragere la sorÑi, în ziua
desfăsurării probei, în vederea evitării subiectivismului generat de existenÑa mai multor comisii de
interviu.
120.Buna seara domnule Danilet. In urma cu cateva ore am fost anuntat ca pe site-ul Senatului s a afisat faptul ca proiectul de modificare a legii care reglementa Admiterea la INM nu a fost adoptat. In aceste conditii ramane valabila vechea forma a legii care nu permite organizarea mai multor concursuri de admitere in acelasi an. De aici rezulta din cate inteleg eu ca in august nu se va mai organiza admiterea la inm. Cu speranta ca am interpretat gresit informatiile va intreb daca exista vreo formula prin care admiterea la inm din august se va sustine totusi?
Comentariu prin Bogdan Marian — 14/06/2011 @ 10:15 PM | Răspunde
Eu cred ca daca se spune ca trebuie sa merg la medic anual, asta nu inseamna ca trebuie sa merg doar o data pe an, ci in fiecare an :). Urmariti seditna de miercurea asta a Plenului.
Comentariu prin Cristi — 14/06/2011 @ 11:10 PM | Răspunde