Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cautand actualizari la legea 114/1996, am gasit asta :Legea 170 din 16 iulie 2010 (Legea 170/2010)
pentru completarea art. 45 din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996 si pentru modificarea art. 10 indice 1 din Legea locuintei nr. 114/1996, iar modificarea este :
Art. II. - Articolul 10 indice 1 din Legea locuintei nr. 114/1996, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 393 din 31 decembrie 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins: "Art. 10 indice 1. - Locuintele si unitatile individuale pot fi instrainate si dobandite prin acte juridice intre vii, incheiate in forma autentica notariala, sub sanctiunea nulitatii absolute. Dovada dreptului de proprietate si a celorlalte drepturi reale asupra unei unitati de locuit se face numai pe baza actelor de proprietate si a extrasului de carte funciara pentru informare."
Habar nu aveam! #-o. Cine stie ce "surprize" ma mai asteapta odata cu avansarea in materii :O
sunteti siguri de acest raspuns?
sunteti siguri de acest raspuns?
nu stiu..decat sa spun vreo prostie prefer sa am abtin si sa merg pe mana ta...