Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cade ipoteza aut. de lucru judecat...eu m-am gandit pe art.335 cpp, se se emite rehizitoriu şi apoi se"descoperă" şi alte fapte şi se face aplicarea al.2(evident este forţată, dar nu avem texte de lege(spunema că nu poate fi aut de l jud. pt că nici la infrcaţiunea în formă contunată dacă se descoperă şi ate acte se anulează hot defintivă, dar cel puţin la continuată avem text de lege care ne rată procedura de urmat ; la infracţiunea de obicei nu avem ci avem doar o hot definitivă pt x fapte comise intr-o perioadă determinată, apoi in aceiaşi perioadă se mai descoperă alte y.....aut de lucru jud (parcă, non bis in idem) presupune să fi fost condamnat pentru respectiva infrcaţiune, unde se probează cele x fapte care împreună duc la concluzia ca este vb de infracţiunea de prostituţie, nu şi pt cele y fapte; să presupnem că ni se cere extrădare pt că faptele y au fost săvârşite în Italia unde urmează a fi anchetate. ne-am putea apăra invocând ne bis in idem.?...nicidecum...avem jurispridenţa C.E.E. şi Decizia cadru 2002_584-JAI.
si oricum , nu putem avea aut de lucru ju. pe fapte materiale pe care judge nu le/a avut în vedere(nefiind cunoscute).... singurul text de lege este cel arătat mai sus, dar aşetept şi alte păreri argumentate