Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
E cea mai tare veste la care nu m-am asteptat sub nici o forma . Varianta de a nu se organiza nu m-ar fi intrigat atat de mult cat ma intriga numarul de posturi scoase. Mi se pare ceva de genul......"ca sa nu ziceti ca nu organizam....." Dar asta este. Oricum mergem inainte, nu are rost sa renuntam tocmai acum .........Spor tuturor!
eu una ma asteptam la surprize...ce-i drept, nu ca asta..
oricum nu-i nimic batut in cuie...sa vedem sedinta de maine...la urma-urmei, se poate si mai rau:tomato:
eu ma duc sa iau peste 8 si sa fiu in primii 20 ... asta am in cap ... nimik altceva... carti si pat, cate o pauza pt relaxare pe forum si cam atat ... trebuie sa fie si cineva intre primii de ce nu noi? nici nu ma gandesc sa renunt, mi-am dorit atat de mult examenul asta ...l-am asteptat un an intreg ... si la o adica eu dau examen cu mine insami in primu rand si tot numa un post imi trebuie ... da concurenta va fi acerba...pe de alta parte e posibil ca multi sa renunte... nu o vor face cei care au invatat ... asa ca dati-i bice :training: si sa avem si un dram de :luck: ...
Salut!
Examene se vor mai organiza, chiar daca numai la INM si , probabil, cu un nr de locuri mai putine ( cel putin pt o perioada).
Asta-i viata: trebuie sa ne (re)adaptam.
Ca si impact psihologic, nr asta de posturi propuse cred ca si-a produe efectul.
Mergem mai departe, ca n-avem ce face.
Acum depinde mult de capacitatea fiecaruia de a se organiza, de a-si gestiona emotiile, de a se aduna, de a se concentra.......
Ce altceva mai ramane de zis?! Spor maxim!