avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
daca mai are cineva chef...

I. In ipoteza retinerii recidivei postcondamnatorii:
a. daca pedeapsa stabilita pentru cel de-al doilea termen este amenda, aceasta poate fi sporita cu o jumatate din maximul special;
b. la restul de pedeapsa ramas neexecutat la data savarsirii infractiunii se poate aplica un spor de pana la sapte ani;
c. infractiunea ce constituie al doilea termen al recidivei, nu poate fi savarsita pe perioada liberarii supravegheate.

II. Primul termen al pluralitatii intermediare nu poate consta in niciun caz intr-o condamnare pentru o infractiune pentru care a intervenit:
a. o lege penala mai favorabila;
b. reabilitarea;
c.prescriptia executarii.
artax a scris:

daca mai are cineva chef...

I. In ipoteza retinerii recidivei postcondamnatorii:
a. daca pedeapsa stabilita pentru cel de-al doilea termen este amenda, aceasta poate fi sporita cu o jumatate din maximul special;
b. la restul de pedeapsa ramas neexecutat la data savarsirii infractiunii se poate aplica un spor de pana la sapte ani;
c. infractiunea ce constituie al doilea termen al recidivei, nu poate fi savarsita pe perioada liberarii supravegheate.

II. Primul termen al pluralitatii intermediare nu poate consta in niciun caz intr-o condamnare pentru o infractiune pentru care a intervenit:
a. o lege penala mai favorabila;
b. reabilitarea;
c.prescriptia executarii.

Eu grila II am trecut-o la greseala de tipar.
Rasp corect b si c, U cred ca da numai b.

Ar tb sa avem chef mai mare sau mai bn spus ambitie mai mare, asta e....
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
sim05, utilizator
1b
2c
apropo, asta e cel mai bun lucru pe care il putem face: sa ne vedem de treaba...la o adica, fiecare spera sa ia nota mare (intre primele 50..) acu, ori ca-s 50, ori ca-s 20...doar n-o sa ne dam cu ceva de pamant...
1 c
2bc
...trebuie sa speram...nu avem voie sa ne predam...de ce sa nu am fi noi intre primii 20 acolo unde vom opta?
da de ce e si b? daca intervine anularea reabilitarii? intrebarea spune: in nici un caz
edit: numa pe topicul asta suntem 80
hai sa luam toti aceeasi nota(eventual 10, asa, de-ai dracu), sa-i vedem pe unde scot camasa...
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
mariana_en, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)