avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mikkei a scris:

alt pitic.la pluralitate intermediara. streteanu sustine ca ar fi indeplinite conditiile acesteia daca oricare dintre termene ar consta si intr-o infr savarsita de minor (art. 38), nefiind astfel indeplinite cond. recidivei. mitrache sustine din art. 38 ptr pluralitate int. doar infr din culpa. pareri? tind spre mitrache deoarece infr in stare de minoritate nu atrag decaderi, interdictii ...
desi tinand seama ca la concursul de infr se tine seama si de infr din stare de minoritate....ar fi totusi logic sa fie similar si la pluralitate int.

=======================================================
si Udroiu , si I. Pascu includ infractiunile savarsite in tipul minoritatii in categoria celor care det pluralitatea intermediara
mikkei a scris:

fata de o discutie anterioara, parerea lui streteanu : art. 38 - condamnările în privința cărora s-a împlinit termenul de reabilitare nu atrag recidiva. Așa cum se va vedea în ultimul capitol, una dintre condițiile esențiale pentru intervenția reabilitării este împlinirea unui termen de reabilitare (care este de durată diferită, în funcție de gravitatea condamnării). În contextul recidivei, simpla împlinire a termenului reabilitării, fără a fi îndeplinite și celelalte condiții cumulative ale reabilitării nu va putea avea ca efect intervenția reabilitării, dar va înlătura, în schimb, starea de recidivă. Cu alte cuvinte, autorul nu va fi reabilitat, singura consecință a simplei împliniri a termenului de reabilitare fiind înlăturarea stării de recidivă în raport de condamnarea respectivă
parca la alti autori am gasit alte interpretari ale problemei? care-i adevarul? ceva pareri?

Neata!
Eu am intrebat in leg cu aspectul asta, mai mult pt confirmare.
Nu cred sa fie divergente, pt ca ceea ce scrie in cod nu prea e interpretabil "sa se fi implinit termenul de reabilitare".
Ms.
fratilor e groasa rau. astia (inm) nu mai vor examenul deloc
da, si eu urmaresc sedinta si se contureaza deja decizia CSM in sensul respingerii propunerii de organizare...
Julia79 a scris:

da, si eu urmaresc sedinta si se contureaza deja decizia CSM in sensul respingerii propunerii de organizare...

inseamna ca se poate si mai rau decat examen cu 20 de locuri

sincer, nu m-am asteptat la asta
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
fluturas1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)