Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
buna dimineata...o :coffee: nu strica nu?
cum mere studiu? eu sincer nu mai am rabdare... mai are cineva senzatia asta? azi fac obligatiile ... materia si ziua, si cand mi-a spus o draga prietena ca asa voi ajunge am spus ca nu e posibil...stiti cum e cu never say never... o zi faina si plina de spor va doresc...
carmen_miron a scris:
cum mere studiu? eu sincer nu mai am rabdare... mai are cineva senzatia asta? azi fac obligatiile ... materia si ziua, si cand mi-a spus o draga prietena ca asa voi ajunge am spus ca nu e posibil...stiti cum e cu never say never... o zi faina si plina de spor va doresc...
Reusesti sa faci toata materia obligatiilor intr-o zi?
Cum?
azi am fost dupa cazier fiscal, mi-au zis ca pana acum au eliberat pentru concurs magistratura vreo 40...si inscrierile sunt abia la inceput...
spor la invatat!
davegahan a scris:
carmen_miron a scris:
Reusesti sa faci toata materia obligatiilor intr-o zi?
Cum?
chiar asa, cum faci?:O