avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
lili_maci a scris:

e cineva de pe-aici din timisoara? poate mai schimbam niste informatii in drum spre un cazier fiscal ... unul judiciar ...:)
eu nu stiu pe nimeni din timisoara :)

hello la toata lumea... am nevoie de un sfat...ca sa nu fiu stresata...
documentul primit de la psiholog se numeste BILET DE TRIMITERE...sa nu radeti... scrie in ea apt din punct de vedere psihologic pt exercitarea functiei de PROCUROR... da oare n-o fi bai ca nu e intitulata ADEVERINTA :"> ... opinii va rog, ca n-as vrea sa ma trezesc cu dosaru respins pt o hartiuta ...
carmen_miron a scris:

documentul primit de la psiholog se numeste BILET DE TRIMITERE...sa nu radeti... scrie in ea apt din punct de vedere psihologic pt exercitarea functiei de PROCUROR... da oare n-o fi bai ca nu e intitulata ADEVERINTA :"> ... opinii va rog, ca n-as vrea sa ma trezesc cu dosaru respins pt o hartiuta ...

Nu stiu sa-ti zic daca e o problema sau nu, dar stiu ca nu s-au respins dosare la concursul INM din cauza adeverintei de la psiholog, ci erau sunati cei care n-o aveau in regula si li se punea in vedere sa trimita alta, corespunzatoare.
Deci, in cel mai rau caz, te vor suna sa-ti spuna ca e o problema si sa trimiti alta.
Bine... ca sa fii sigura ai putea sa te duci la un alt cabinet autorizat si sa-ti scoti alta care sa fie intitulata "aviz psihologic" sau ceva asemanator.
Mai bine mai platesti inca una decat sa ai emotii. Practic iti cumperi linistea.:D
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters181736, utilizator
Documentul obtinut de mine este intitulat " aviz psihologic " si nu cred ca voi avea probleme...
denumirea de " bilet de trimitere " e putin ciudata, dar nu ar trebui sa ai probleme.Totusi, daca nu presupune mare pierdere de timp, decat sa iti faci griji, mai bine soliciti refacerea documentului.
davegahan a scris:

carmen_miron a scris:

Nu stiu sa-ti zic daca e o problema sau nu, dar stiu ca nu s-au respins dosare la concursul INM din cauza adeverintei de la psiholog, ci erau sunati cei care n-o aveau in regula si li se punea in vedere sa trimita alta, corespunzatoare.
Deci, in cel mai rau caz, te vor suna sa-ti spuna ca e o problema si sa trimiti alta.
Bine... ca sa fii sigura ai putea sa te duci la un alt cabinet autorizat si sa-ti scoti alta care sa fie intitulata "aviz psihologic" sau ceva asemanator.
Mai bine mai platesti inca una decat sa ai emotii. Practic iti cumperi linistea.:D

prietena mea e psiholog in cadrul unui spital ... of cred ca voi merge sa ma interesez si prin alte parti ca. ...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)