avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
da Sim..merg pe ceea ce am mers si in toamna, am decis cu sufletul, e ceea ce mi-am dorit intotdeauna sa fac, locurile la judecator erau un pic mai avantajoase dar cum nu e niciunul in Bihor ...asa ca intr-adevar luptam pentru un loc...sper sa il prindem amandoua...
carmen_miron a scris:

da Sim..merg pe ceea ce am mers si in toamna, am decis cu sufletul, e ceea ce mi-am dorit intotdeauna sa fac, locurile la judecator erau un pic mai avantajoase dar cum nu e niciunul in Bihor ...asa ca intr-adevar luptam pentru un loc...sper sa il prindem amandoua...

Sincer eu iti ofer tie mai mult credit, cred ca nu o sa reusesc sa stapanesc materia asa cum ar trebui.:((
@ carmen
cabinetele psihologice autorizate tb sa elibereze aviz psihologic, daca este abilitat pentru asta ar trebui sa-ti dea alt document, iar daca nu e abilitat, iti iei din alta parte, ca sa nu stai cu gandul asta pana la verificarea dosarelor...
a elibera cuiva " bilet de trimitere" din care sa rezulte ca e apt?!?! arata fie o eroare de redactare, fie ca nu stia ce are de facut.

in alta ordine de idei, cum stati cu moralul? dar cu entuziasmul?

apoi ..rezolv cumva si problema asta...
sim_te rog eu sa nu mai spui asta...mi se ridica paru cand imi aduc aminte ca am mai fost creditata cu sanse pe acest forum...sa dea Domnu da fie bine...:luck:
artax_draga ... moralul la mine e ok, nu stiu de ce da is tare linistita...pe cat posibil nu ma gandesc la nr. locurilor, mi-am pus in cap ca unu e al meu ... preferabil in Ardeal, restu ...nu conteaza ... am o planificare, nu fac rabat de la ea, incerc sa imi dozez efortul, sa dorm, sa ma si relaxez cat e posibil ... sper sa fie formula castigatoare cu ajutorul Celui de Sus ...
carmen_miron a scris:

vineri voi merge sa-mi descarc legislatia la zi ...daca-mi mai aduci aminte...iti spun dupa ...cum mere studiu?

E clar ca nu merge nici pe departe la fel de bine ca la tine.:">
Eu n-am reusit niciodata sa fac mai mult de 80 de pagini pe zi.
Daramite 150 cum zicea thomas (parca), cu atat mai putin sa fac "Obligatiile" intr-o zi (sunt totusi 300 de pagini).
Daca as reusi sa fac asta as fi si eu la fel de optimist si linistit ca tine.
Din pacate sunt departe de asa ceva.
Sper ca in 10-12 zile, cand voi trece la repetat toata materia, sa reusesc sa-mi bat recordul si sa repet 100 de pagini pe zi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)