avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
thomas28 a scris:

iti spune clar, in cauzele penale mai inainte de arestarea inculp. - cauza de neped.
daca a fost ala arestat ca urmare a mart.minc., atunci e 76

=====================================================================
inteleg ce spui
formula " toate cauzele" in loc de " toate celelalte cauze" pare rasucita, si gandesc si eu rasucit:">

si totusi, insist: avem o cauza penala, sanctiunea penala prev de lege e amenda, nu se pune pb arestarii inc, atunci nu opereaza cauza de nepedepsire pt ca autorul infr de marturie mincinoasa nu are tehnic cand sa-si retraga marturia? in acesta situatie, nu ar fi operanta nepedepsirea in caz de retragere inainte de a se pronunta o solutie ca urmare a marturiri mincinoase, chiar fara sa fie caz de arestare?

intr-o astfel de situatie vad justificarea formulei " toate cauzele" in loc de " toate celelalte cauze"...

Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
artax, utilizator
pentru noi toti, un fragment din testamentul " spiritual " al lui Steve Jobs:

"Sunt aproape sigur că niciunul dintre aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat dacă nu aş fi fost dat afară de la Apple. A fost ca un medicament cu gust groaznic, dar de care pacientul avea nevoie. Uneori, viaţa te loveşte în cap cu o cărămidă. Nu-ţi pierde speranţa. Sunt convins că singurul lucru care m-a făcut să continui a fost că iubeam ceea ce făceam. Trebuie să aflaţi ce iubiţi şi ce vă place. Asta este valabil atât pentru viaţa profesională, cât şi pentru cea personală. Munca vă va ocupa o mare parte din viaţă şi singurul mod în care puteţi fi complet satisfăcuţi este să faceţi ceea ce consideraţi voi o meserie grozavă. Dacă n-aţi găsit-o încă, mai căutaţi, nu vă resemnaţi. La fel cum se întâmplă şi cu celelalte probleme de pe suflet, veţi şti când aţi găsit-o. ªi, la fel ca o relaţie, devine din ce în ce mai bună pe măsură ce trec anii. Aşa că trebuie să căutaţi ce vă place până găsiţi acest lucru. Nu vă resemnaţi!"

cred ca noi stim deja ce inseamna o "meserie grozava"...de aceea luptam, de aceea unii dintre noi si-au luat "caramida in cap" atunci cand au simtit gustul amar al infrangerii...de a te afla sub linie...
in viata sunt castigatori cei care lupta si nu se dau batuti...

si revenind la oile noastre, daca a sav.marturia mincinoasa si nu e cazul de arestare, cauza de neped.este retragerea marturiei pana la pron.hotararii...
salut dragilor...mi s-a ridicat parul cand am citit fragmentul postat de artax... plus ca Jobs a mai declarat cu putin timp inainte de a muri ca toate deciziile importante pe care le-a luat in viata lui au fost facute dupa ce a aflat ca ... va muri ... a reusit sa amane momentul 6 ani, el fiind diagnosticat in 2005 ...
Eu una am simtit acea senzatie de liniste sufleteasca in momentul in care, in aprilie anu trecut, am decis ca trebuie sa iau examenul asta...ei da... ca si cand s-ar fi luat un pietroi de pe suflet... dar acum trebuie sa ajung la linistea data de reusita ... de a-mi vedea visul cu ochii ...
:yeah: asa arata un om care a terminat penalul si procedura penala (de repetat) si trece, in sfarsit la cele lumesti...adica procedura civila si apoi civil...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)