thomas28 a scris:
dave si artax, aplauzele le primiti asa =D> ca altfel n-am cum...
si ce, daca aveai voce te vedeai la "fara numar"???
pana la urma, realitatea e un pic altfel...trebuie sa faci ceea ce simti tu ca-ti place...daca poti, evident!:yes: unora le place sa manance, altora sa calatoreasca, altora sa citeasca, altii vor sa picteze, altii se vad medici si...unii magistrati!:thumbup:
Postarea mea se dorea a fi un raspuns la pamfletul de mai sus.
Pt ca asta banuiesc ca e ceea ce a postat camicris. Un pamflet. O parodie la discursul lui Steve Jobs.
In realitate, chiar daca nu am voce, ea e cel putin la fel de buna ca a "interpretilor" tineri (baieti si fete) din ziua de azi care fac playback pe 3000 de EUR la festivalul berii, emisiuni TV si altele asemenea. Pt ca atunci cand ajung sa cante live...
Asa ca daca-mi doream cu adevarat sa fac asta si aveam un suficient de scazut simt al ridicolului, astazi as fi fost cu siguranta mult mai bogat de cat sunt. Nici n-ar fi fost greu, de altfel.
Am vrut sa fac dreptul, vreau sa fiu magistrat si depun un efort enorm pt asta chiar daca stiu ca, dincolo de pamflet, pretinsul discurs postat de camicris spune un adevar dureros.
Si nu trebuie sa ne ducem cu gandul neaparat la cei mai bogati oameni ai lumii si la studiile lor ca sa ne convingem de asta.
Vedem asta la scara mai mica zi de zi in jurul nostru.
Am ales calea mai dificila, asta e adevarul.
Dar tocmai din acest motiv satisfactia va fi mai mare.