Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
lili_maci a scris:
eu n-am auzit in viata mea de raducan. ar fi trebuit ? :tomato:
Nu stiu dc ar fi tb sau nu, cert este ca te verifica f bine si pe mine m-a facut sa ajung la concluzia ca tb sa mai trec odata prin civil cu simt de raspundere si nu numai aruncat cu privirea asa cum am planuit, asta dc mai am timp.X-(
mie mi-au mai ramas ceva teste date pe la inm si pe la magistratura in anii trecuti. inca mai lupt cu ele :) de aia intrebam ...
in spiritul discutiilor de mai sus, e o secventa in filmul " Parfum de femeie" , in care personajul lui Al Pacino, intr-un speech in fata unor studenti, spune cam asa " ...am stiut intotdeauna care e drumul corect si am ales , intotdeauna, invariabil , drumul gresit. Si stiti de ce? Pentru ca drumul corect era al naibii de greu!"
mi-a placut filmul ala...
artax a scris:
in spiritul discutiilor de mai sus, e o secventa in filmul " Parfum de femeie" , in care personajul lui Al Pacino, intr-un speech in fata unor studenti, spune cam asa " ...am stiut intotdeauna care e drumul corect si am ales , intotdeauna, invariabil , drumul gresit. Si stiti de ce? Pentru ca drumul corect era al naibii de greu!"
mi-a placut filmul ala...
Acuma, ca sa vezi si cealalta fatza a realitatii (cea evocata in discursul sefului de la Oracle) iti dau un citat aproximativ din filmul Ticalosii(2007) in care Dorel Visan (Dinu Patricianu in film), dupa o masa copioasa la restaurant zice satisfacut: "acuma, dupa pastravii astia, trebuie sa bem si niste vin, sa inoate si ei".
superb film!l-am refazut de cateva ori...si surprinde f. bine crunta si cruda realitate.
iar legat de anihilare/eliminare....prietena mea o simte pe pielea ei...pentru ca nu s-a bagat in jocurile lor murdare...deocamdata, doar au marginalizat-o...si e doar de 2 ani in sistem
legat de repetat...azi am bolit toata ziua...sper sa nu mai duresze mult boala asta