avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
thomas28 a scris:

salutare! si o :coffee:

si tie...chiar ma intrebam daca mai apari ...gata cu dosarele..ai timp liber? ... mie incepe sa-mi inverzeasca morcovu....
cata liniste! Asadar...GRILA :strong:
in jurul orelor 13 faptuitorul este prins chiar inainte de a folosi o pontoarca pentru a deschide usa unui apartament dintr-un bloc in vederea sustragerii de bunuri, de proprietarul acestuia, si, incercand sa-si asigure scaparea , distruge mecanismul interfonului de la usa de intrare in bloc. Se va retine:
a. numai distrugere, actele premergatoare la furt calificat nefiind incriminate
b. tentativa furt calif.
c. tentativa furt simplu in concurs cu infractiunea de distrugere
alcali a scris:

cata liniste! Asadar...GRILA :strong:
in jurul orelor 13 faptuitorul este prins chiar inainte de a folosi o pontoarca pentru a deschide usa unui apartament dintr-un bloc in vederea sustragerii de bunuri, de proprietarul acestuia, si, incercand sa-si asigure scaparea , distruge mecanismul interfonului de la usa de intrare in bloc. Se va retine:
a. numai distrugere, actele premergatoare la furt calificat nefiind incriminate
b. tentativa furt calif.
c. tentativa furt simplu in concurs cu infractiunea de distrugere

c

carmen_miron a scris:

thomas28 a scris:

salutare! si o :coffee:

si tie...chiar ma intrebam daca mai apari ...gata cu dosarele..ai timp liber? ... mie incepe sa-mi inverzeasca morcovu....
da...gata cu dosarele de instanta :) ca in rest se mai gaseste cate una, alta....(niste probe la un parchet...)
oricum, mi s-au dat peste cap toate planificarile! azi termin procedura civila...
lasa morcovul deoparte si spor la repetat!:console:

Salut!
La grila as zice si eu c);

Carmen, cu sau fara " morcove" trebuie sa mergem mai departe - cu cat suntem mai calmi cu atat e ma bine; sigur, acu', mai sunt si zile " de exceptie" cand ne arde tare.:D
Dar mai e un pic....

Asa ca, spor la treaba!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)