avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
1. nu cred ca poate intrucat la ordonanta pipaie fondul , si cred ca poate fi recuzat pt ca si-a spus parerea.
2.prin pronuntarea asupra incheierii de admitere in principiu, judecatorul s-a pronuntat asupra unor probleme litigioase, care urmeaza sa se dezbata din nou la instanta de fond
incepi sa formulezi si tu intrebarile ca astia...:P
- n-ai precizat ce intelegi prin "poate paticipa": daca e incompatibil sau daca poate fi recuzat...
daca e vb de incompatibilitate, imi mentin parerea: nu a sol pricina pe fond
La multi ani tuturor celor care isi serbează ziua.

@thomas28 din nefericire 50% din sistem funcționează pe principiul ”asa vrem noi” și/sau ”așa zice instanța superioară”
Sunt ferm convins că în peste 80% din instituțiile, enunțurile, problemele etc de drept va exista și o opinie contrară care poate fi folosită (la nevoie) de examinatori. Și acest lucru va fi doar o extensie a ceea ce se întâmplă în practica instanțelor.

Dacă vor fi subiecte controversate le voi lua ca atare și voi considera că nu am suficient de bine pregatit ca să observ fiecare ”ciudățenie” din enunț.

ncepi sa formulezi si tu intrebarile ca astia...
- n-ai precizat ce intelegi prin "poate paticipa": daca e incompatibil sau daca poate fi recuzat...
daca e vb de incompatibilitate, imi mentin parerea: nu a sol pricina pe fond

Ma pregatesc pentru examen:P temeinic.
E vorba de recuzare
Voi intelegeti ceva din raspunsurile la grilele astea??

Perchezitia unui vehicul
a.nu poate fi dispusa in faza de judecata
b.se poate dispune in actele premergatoare inceperii urmaririi penale
c.se dispune numai dupa inceperea urmaririi

Perchezitia unui vehicul se poate efectua
a.numai de catre procuror
b.numai in prezenta unui procuror
c.chiar daca nu a fost emisa o autorizatie de perchezitie

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)