avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sincere condoleante ... nu stiu daca mai e ceva de spus...
oana roxana, imi pare rau de pierderea pe care ai suferit-o...capul sus, viata merge inainte! nu gandi deja ca mergi doar pt. ca te-ai inscris...fiecare are steaua lui norocoasa...
carmen, eu din tematica nu am inteles ca ar fi si stagiarii...
Si eu zic ca nu e in materie.
Niciodata nu l-am considerat ca facand parte din materie si ca atare nu l-am citit niciodata.
Pe de alta parte exista un subiect care face parte din materie desi nu inteleg ce legatura are el cu cei care intra in magistratura prin modalitatea art 33 alin 1.
E vorba de subiectul 8 care se refera exclusiv la admiterea prin INM, formarea profesionala in cei 2 ani de INM, examenul de absolvire a INM-ului, stagiatura de dupa si examenul de capacitate. Sincer nu inteleg de ce a tot fost inclus in tematica pt concursul nostru.
Va multumesc din inima pentru gandurile si incurajarile voastre. Inseamna mult pentru mine. Experienta asta mi-a aratat ca viata e atat de scurta incat nu avem timp de pierdut . Sa luptam pentru visele noastre, sa invatam sa traim frumos si sa daruim tot ce avem noi mai bun .......sa va iubiti si sa va respectati parintii si mai ales sa le aratati asta atat timp cat inca mai sunt alaturi de voi. Spor la invatat tuturor si multa incredere !

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)