avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
dragii mei colegi, intai de toate meritam cu totii punctaj maxim pt perseverenta si dedicare. examenul a fost dificil, dar nici nu ne asteptam sa fie altfel. anumite grile sunt discutabile, cateva au fost chiar "imposibile", marea majoritate insa cerea doar multa multa atentie si concentrare. pentru ca de invatat am invatat, atat eu, cat si voi, toti cei pe care i-am urmarit cu placere pe acest forum, precum si multi altii pe care nici eu, nici voi n-am avut placerea sa-i cunoastem.
acum, observ ca anumite persoane care in trecut au fost mai norocoase (da, ati citit bine, norocoase) simt nevoia ca, sub umbrela unor false felicitari, sa ne "impunga" pe ici, pe colo, fara cea mai mica urma de obiectivitate. acestora le spun "nu va mai impaunati, ca daca sunteti dintre cei care au dat examen la inm, ati avut sansa unor 200 locuri, iar daca sunteti dintre cei care au sustinut concurs pt cei cu vechime, ati avut sansa unor locuri mai numeroase decat cele pt care ne-am prezentat noi azi sau cel putin a unei concurente mult mai reduse decat ce am infruntat noi astazi. de aceea subiectele au fost dificile si nu contestam ca asa ar fi trebuit sa fie, trebuie ca doar 20 sa se delimiteze net, insa nu comparati vremurile cand voi ati dat concurs pe 70 de posturi cu 10 candidati pe post cu ceea ce s-a intamplat astazi si mai ales nu va simtiti indreptatiti sa ne dati lectii!"
va pup pe toti, thomas, mariana, cami, carmen, julia, lili, davegahan, artax, scuze daca nu va scriu chiar pe toti, dar va imbratisez cu prietenie pe toti.

Salutare tuturor!!!!!
Eu ce am ajuns de la București.
Cum sunteți? Cum v-ați descurcat în examen? Cum v-ați simțit?
Eu sunt ffff supărat. După examen nici nu am mai verificat grila. În noaptea de sâmbătă nu am putut dormi. Am fost foarte obosit la examen. În examen m-am blocat pur și simplu.
Am dat zeci de examene la 3 facultăți, admiteri, chestii... tresti... și niciodată nu mi s-a întâmplat să mă blochez. Am fost atât de supărat!!!!
Nu am crezut că am făcut 50 de puncte.
Am ajuns acasă și mi-am verificat grila..... M-am supărat și mai mult. Am comis întrebări și grile elementare #-o.
Mi-au spus prietenii că în examen se ”comite”. Am crezut că au dreptate dar și că exagerează puțin.
Anyway.... încă sunt extrem de afectat, supărat pe mine însumi.
Se pare că am 7,20.
Nu știu ce să mai spun..... Probabil că voi a-ți mai trecut prin ce trec eu acum..... dar supărarea, dezamăgirea.... nu pot dormi deși de vineri (ora 03 dimineața) am mai dormit doar 4 ore
s-ar putea sa ai mari sanse :)
cameliadinut a scris:

s-ar putea sa ai mari sanse :)

Nu știu.....
cel putin, ai sperante legitime ;)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)