Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mariana_en a scris:
mneatza
hai la treaba
cine contesta, ce contesta
favorite: aia cu repunerea in termenul de recurs...daca nici asta nu e o tampenie cat casa...cum adica, poate fi ceruta pe timpul termenului de incercare bla bla...??? e ca si cum ma intreaba daca pot sa cer rep in termen dupa ce am fost la piata...ce are a face ...cu prefectura??nu tu cauze sa justifice cererea, nu tu ref la termenul de 10 zile...o ineptie
iarasi in top: fals material in inscrisuri sub semnatura privata. daca imi arata cineva unde e infractiunea asta, mananc codul penal fara sare...asta chiar m-a calcat pe nervi: pusesem varianta asta corecta, cand am vazut perla..am zis stai asa, ca nu il pot incadra la o infractiune inexistenta...
ca e ca ei at c e vb de interpretare, hai ca mai...da chiar sa inventezi infr noi, da-o in mama ei de treaba...
CORECT! pe asta o contest si eu ca stiu pe multi care nu au inteles-o! eu nici acum nu o inteleg!
va salut si io...nu am crezut ca e posibil ...sa stii mult mai mult si sa iei nota mai mica ...am picat...poate puteam scoate un 7.1-7.2 fara a modifica 2 spete si 3 grile...dar mie mi s-a parut a fi un alt fel de examen...sunt fff dezamagita, nu stiu daca voi mai putea pune mana din nou pe carti ... e posibil ca pt mine visul de a deveni magistrat sa se opreasca aici...mi-am neglijat enorm familia, copiii ... va trebui sa iau decizii importante in viitorul apropiat...va felicit pe toti cei care ati participat iar celor care vor fi peste linie le doresc mult succes in cariera