avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro status user/consultant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

status user/consultant

Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline.

NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De exemplu: " in concediu", "revin in data de...", sau "nu-mi merge netu'"...
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 15:46, 4 Iunie 2008
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Eu sunt de parere ca, cheia marilor succese sunt pauzele lungi si dese.:)
Am ajuns la o concluzie mai veche.:)

Buna concluzie. Dar la ce se fac pauze?:magic:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

........................
Buna seara.
Va intreb si eu, in cazul in care se va proceda in acest mod cei care cresc in rating au de pierdut sa de castigat ?
Eu sunt de parere ca, cheia marilor succese sunt pauzele lungi si dese.:)
Am ajuns la o concluzie mai veche.:)

Nu au nici de pierdut , nici de castigat ... rating-ul va fi acelasi pe aceasta perioada ... acest lucru fiind valabil doar daca se vor face modificari la calculul rating-ului ;)
Acum cred ca am inteles.
Cel care are, spre exemplu, ratingul de 9 daca nu scrie o saptamana va ramane la 9.In intervalul de timp de o saptamana ratingul va ramane 9.
Totusi, daca are ratingul de 10 poate avea interes sa ramana o saptamana la 10.Nu ma refer la dvs.
Am inteles bine ?
Daca se va implementa procedura, ratingul nu va putea fi "inghetat" decat o data cu sistarea intregii activitati pe forum, ca sa nu se incurajeze abuzurile.
Adica nu va scrie deloc in acea perioada.
Totusi daca sunt 20 de consultanti cu rating de 9.50 cum vor aparea in lista cu cei 10 ?
Intrebarea este ipotetica dar daca se ,,ingheata" e posibil sa se ajunga la asa ceva.

Mai apar cei iesiti temporar in topul celor 10 ? Acesta este un lucru interesant cred.
Am vrut sa intreb inca de la inceput dar nu am mai apucat ( suna telefonul).

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)