Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline.
NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De exemplu: " in concediu", "revin in data de...", sau "nu-mi merge netu'"...
Dupa parerea mea, nu e atat de importanta "inghetarea" rating-ului, cat afisarea acelui status "in concediu pana la data de..." Si daca scade rating-ul, in cateva zile se poate reface la loc... NU e mare lucru...
Am lipsit o saptamana si m-am "trezit" cu 102 mesaje, majoritatea de pe avocatnet. pentru mine nu e o problema asa de mare, o sa le citesc, sa vad daca mai sunt de actualitate si daca are rost sa mai raspund, insa, dupa parerea mea, daca ar fi existat posibilitatea acelei mentiuni, sigur as fi avut mai putine! :)
Imi pare rau ca n-am reusit sa rezolvam mai repede problema cu status-ul consultantilor. Insa avem o lista de lucruri pe care le facem si un ritm mai rapid ar fi unul dracesc de-a dreptul (avand in vedere faptul ca deja facem lucruri intr-un ritm extrem de rapid).
102 de mesaje private & cereri de consultanta intr-o saptamana? :-/ Sau vorbim si de notificari privind mesajele scrise in forum, etc?
Dincolo de orice, vad ca avem o platforma care functioneaza. Si, chiar daca nu credeam ca o sa vina atat de repede, a venit deja momentul la care o sa avem nevoie de filtrarea cererilor si a mesajelor private, pentru ca altfel nu ne mai intelegem cu o astfel de avalansa de mailuri.
Am pus si asta pe lista. In saptamana ce urmeaza, o sa vedeti cateva imbunatatiri ale platformei de Forum. Speram sa fie utile. O sa le anuntam aici, pe masura ce apar.
Super faine initiative.
Personal, mi se pare buna ideea Giulietei cu modalitatile descrise de ea, in masura in care se pot implementa.
Veronica, spune-ne si noua la ce te referi cand spui de 102 mesaje? Interesant...
Admin, ma mai pot plange inca o data de linkurile care ma trimit... cateva pagini in urma mesajului de care ma notifica?
Filtrarea cererilor se poate face asa: cand apesi cerere consultanta ti se deschide o fereastra (micuta, gen aceea care apare cand apesi numele unui user) in care fiecare consultant te informeaza, in 3 fraze, cateva chestii; pot fi orice lucruri de bun simt: conditii de consultanta, sa te recomanzi, orice. Ca un mini-regulament al consultantului in cauza.
Similar, la mesaje private.
Pe mine ma deranjeaza, de exemplu, sa primesc mesaje private nesemnate. Adica, e ca si cum primesti un telefon si nu se recomanda sau iti ciocane cineva la usa si-ti acopera vizorul. E privat, nu mai e pe forumul public, e o chestiune de minim bun simt. :bow:
Dar... oricum eu sunt exagerata, mi se spune des, asa ca... e doar o parere! :D
Daca esti in concediu insa si primesti cerere de consultanta si o fi ceva urgent, iti poti seta mailul sa trimita automat raspunsuri ca esti in concediu in perioada de ... si userul se reorienteaza. Poate si saitul sa trimita astfel de atentionari si cautari cu probleme similare, desi poate e prea mult si nu cunosc in ce masura se pot face automat aceste lucruri.
Mi-a placut si ideea cu statusul... interesant! A fost super tare aia cu status ca nu ai net... :rofl: cum o transmiti?