avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro status user/consultant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

status user/consultant

Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline.

NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De exemplu: " in concediu", "revin in data de...", sau "nu-mi merge netu'"...
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 15:46, 4 Iunie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
Recomandati ca cei plecati in concediu sa nu mai apara cu schimbul poza pe avocatnet? Ma refer la cele doua poze care apar si se schimba la o surta durata de timp.
Deci, recomandati ca acel consultant care este in concediu sa ramana cu ratingul care il avea inainte de a ,,ingheta" ratingul in sensul de a ocupa locul in functie de rating dar fara sa ii apara poza cum am aratat mai sus.
Am inteles bine?
Cred ca este o idee buna:)

Alta intrebari :
Se poate ca si in weekend sa sa procedeze la inghetare rating ?
Sau numai in concediu ori pentru o durata de timp prestabilita ?
Daca se intorce inainte de data indicata ce se va intampla ? Va avea dreptul sa-si dezghete ratingul ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pana acum am stat pe margine si am citit mesajele voastre.
Haideti sa va spun cum se procedeaza pe site-urile de sah unde joc eu :)
Fiecare jucator are un numar fix de zile "de vacanta" pe care le poate gestiona cum doreste.
Acest numar de zile este diferit, functie de vechimea si de activitatea pe care o are pe site-ul respectiv (partide castigate, turnee,rating).
Cred ca e o buna varianta si aici.
Urmeaza sa apreciati in legatura cu propunerea de mai sus.
Este o propunere, care sper sa se implementeze curand ... intrucat vine perioada de concedii. ;)

Giulieta,
Parerea mea este ca propunerea ta este cam greu de implementat .. ... intrucat trebuie sa fie calculata vechimea pe forum, activitatea fiecarui consultant inscris pe site.

Claudiu,
cel mai bine este pentru o perioada mai mare de timp , decat pentru 2 zile cat tine week-endul ;)
Daca se reintoarce din concediu si isi reia activitatea pe forum , atunci se va dezgheta rating-ul.

Andreea,
subscriu la parerea ta ... de a se stabili o singura perioada pentru a nu incuraja abuzurile :)

giulieta a scris:

Pana acum am stat pe margine si am citit mesajele voastre.
Haideti sa va spun cum se procedeaza pe site-urile de sah unde joc eu :)

Ne poti da un exemplu, te rog, de site care implementeaza o astfel de procedura? Ne tot gandim la variante si toate ideile sunt bune, cel putin teoretic.

Multumec.

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)